Allergierecensie.nl

Allergierecensie.nl

Allergierecensie.nl kwam ik laatst voor het eerst tegen op Instagram. Toevallig werd er op dat moment net gevraagd wie er open stond voor een samenwerking. Al snel kwamen we in contact, met als uitkomst: een stukje over allegierecensie.nl op mijn blog!

Allergierencsie.nl

Met een allergie en/of intolerantie weet jij dat het soms lastig is om uiteten te gaan. Helemaal in het geval met coeliakie en kruisbesmetting. 

Voel jij ook wel eens bezwaard? Vind je het vervelend om weer te moeten vragen of ze ook iets voor jou kunnen regelen? Vind je het lastig wanneer je moet vragen of ze het wel begrijpen en of ze het extra gecontroleerd hebben? En dan hebben we het er nog niet eens over dat het inderdaad verkeerd is gegaan!

Dit is vast herkenbaar voor je. En dat is precies de reden dat ik begonnen ben met allergierecensie.nl. Hier worden recensies verzamelt van allergievriendelijke restaurants. Dat kan om echt elke allergie en/of intolerantie gaan, zoals glutenvrij en lactosevrij. Hoe handig is het dat jij weet of een restaurant om weet te gaan met jouw allergie?! Ben je in een nieuwe stad en wil je weten waar je onbezorgd kunt eten? Benieuwd of er restaurants in jouw woonplaats allergievriendelijk zijn? Je kunt het allemaal zien op allergierecensie.nl

Mijn naam is Ilona Wullink en ik heb zelf jarenlang geworsteld met dit probleem. Ik heb me altijd bezwaard gevoeld te moeten vragen naar de mogelijkheden met betrekking tot allergieën omdat ik een koemelkallergie heb. Maar weet je, wij hebben er zelf ook niet voor gekozen! 

Gelukkig kun je vanaf nu zien welke restaurants allergievriendelijk zijn. De recensies zijn allemaal geschreven door mensen met een allergie en/of intolerantie. Zo zijn het allemaal betrouwbare recensies. Alleen mensen met een allergie weten namelijk hoe het is om ermee te moeten dealen en begrijpen je. 

Allergierecensie.nl zou graag in de toekomst alle restaurants in Nederland op de website willen hebben staan. Met goede en/of slechte recensies, allemaal geschreven door en voor mensen met een allergie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *