Bamboo Inn – Hapert

Bamboo Inn – Hapert

Vorige maand waren mijn ouders 32 jaar getrouwd. Hun trouwdag vieren we eigenlijk ieder jaar met het hele gezin. Dit jaar waren ze van plan om Chinees af te halen. Zoals je misschien in een eerdere blog van mij al hebt gelezen, durf ik de Chinees uit Eersel niet aan. Maar gelukkig had ik goede verhalen gehoord over de Chinees uit Hapert en vonden mijn ouders het ook niet vervelend om de Chinees daar te gaan halen.

Op de kaart die op de site staat, staan veel gerechten aangegeven met een *, dit zou betekenen dat ze glutenvrij gemaakt zouden kunnen worden. Uiteraard heb ik dit eerst gecontroleerd en ook gevraagd hoe het zat met kruisbesmetting. Dit was allemaal geen probleem en ook de kaart was nog up-to-date.

Op de betreffende avond heb ik dus gekeken wat ik graag zou willen bestellen. Mijn zus zou samen met mij glutenvrij en de rest bestelde gewoon glutenbevattende producten. Dat vond ik natuurlijk helemaal niet erg, maar ik was wel reuze benieuwd hoe het even later verpakt zou zitten. Ik ging natuurlijk al van het ergste uit en dacht dat de glutenvrije bakjes samen met de glutenbevattende bakjes in een tas zou zitten.

Maar één kwartier à half uur na het bestellen werd het tegendeel bewezen. Mijn vader kwam erg blij binnen loop en gaf een tasje aan mij en zei: ‘’Zo, deze tas is geheel glutenvrij en voor jou en je zus!’’. Dat voelde toch wel erg goed aan en ik kon niet wachten om de tas uit te pakken en te kijken wat er allemaal in zat.

De smaak was eigenlijk niets anders dan dat het glutenbevattend was geweest. Het enige grote verschil was dat ik bijvoorbeeld geen bami en een aantal andere gerechten kon kiezen. Als we vroeger Chinees haalde, koos ik eigenlijk juist altijd voor bami, maar dat kan nu dus niet meer. Het deed me in ieder geval wel goed dat ik bij deze Chinees nog zoveel keuze heb in kipgerechten, vleesgerechten, visgerechten en ei-gerechten. En dat dan voortaan geserveerd wordt met rijst, dat nemen we maar gewoon voor lief!

Mocht je eens zin hebben in Chinees en in de buurt zijn van De Kempen, dan is dit echt een aanrader!

Eén gedachte over “Bamboo Inn – Hapert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *