Chocolade van Lovechock

Chocolade van Lovechock

Toeval bestaat niet! Ik ontving van Lovechock namelijk een pakketje op chocoladedag op 13 september. En nee, dat was niet bewust zo gepland! Ik heb van Lovechock diverse soorten chocolade gekregen om te testen.

Lovechock is 100% biologisch en past in een veganistisch dieet. Lovechock bevat flavonoiden, is melkvrij, sojavrij, glutenvrij, zonder geraffineerde suikers, gezoet met kokosbloesemnectar en kan sporen van noten bevatten.

De chocolade van Lovechock kun je zowel via internet kopen als bij een aantal verkooplocaties.

In het pakketje zaten maar liefst 8 verschillende soorten chocolade. Ik vond de verpakking er zo ontzettend leuk uitzien en hoopte dat alle chocolade net zo lekker zou smaken als de verpakkingen er uit zagen! In deze blog kom jij precies te weten wat ik van de chocolade vond, maar ook wat ik zag zodra ik de verpakkingen opende!

 

Bars

In totaal kreeg ik 5 bars toegestuurd. Dit zijn bars met een bite, van een combinatie van rauwe chocolade en grote stukken superfoods, noten en vruchten.

 

Pure Nibs

Dit was de eerste chocolade die ik heb geprobeerd. Op de verpakking (overigens ook op de verpakkingen van de andere bars) staat ‘’open up for hapiness’’. Daar is zeker niets aan gelogen! Want als je de verpakking opent zie je super vrolijke kleuren en een heerlijke chocolade bar liggen!

Deze bar staat op de site omschreven als: robuuste pure chocolade met krokante stukjes cacaoboon. En bestaat uit tenminste 81% cacaobestanddelen.

Ik vond deze bar iets of wat tegenvallen. Ik had er net wat meer van verwacht. Maar misschien waren mijn verwachtingen ook wel hoog, nadat ik die leuke verpakking had geopend. Ik vond de reep vrij hard en vond hem daardoor lastig af te bijten.

 

Coconut Nibs

Deze bar staat op de verpakking omschreven als: chocolade met hazelnootcrème, kokos en stukjes cacaoboon. En bestaat uit tenminste 73% cacaobestanddelen.

Ik ben zelf geen van kokos. En om deze reep lekker te vinden moet je eigenlijk toch echt wel van kokos houden, want de kokos smaak is echt super sterk aanwezig. Dat is dan ook de reden dat ik deze reep niet lekker vond.

 

Pecan Maca

Deze bar staat op de site omschreven als: donkere chocolade met brosse noten, zacht fruit en fris-zoete  tonen. En bestaat uit tenminste 81% cacaobestanddelen.

Wauw! Deze bar is echt fantastisch lekker en heb daar echt niets op aan te merken!

 

Mulberry Vanilla

Deze bar staat op de site omschreven als: hartverwarmende chocolade met tonen van toffee en vanille. En bestaat uit tenminste 81% cacaobestanddelen.

Zowel de toffee als de vanille smaak hadden van mij net iets sterker mogen zijn. Dan was dit echt de perfecte reep geweest! De smaken op zich is namelijk echt een topcombinatie!

 

Almond Fig

Deze bar staat op de site omschreven als: rijke, volle chocolade met noten en zoete vruchten. En bestaat uit tenminste 80% cacaobestanddelen.

Het is goed gevulde bar. De smaken komen goed uit en het heeft een erg frisse smaak.

 

 

Tablets

In totaal kreeg ik 2 tablets toegestuurd. De tablets zijn een verfijnde combinatie van pure, rauwe chocolade met verassende superfoods.

 

Sweet nibs & sea salt

Ook op de verpakkingen van deze tablets staat ‘’hapiness inside’’ (overigens ook op de verpakkingen van de andere tablets). De verpakkingen van de tablets zijn net zo vrolijk en leuk als de verpakkingen van de bars.

Deze tablet staat op de site omschreven als: een verfijnde combinatie van knapperige cacaonibs, zilt zeezout en zoete dadels versmolten met rauwe chocolade. En bestaat uit tenminste 86% cacaobestanddelen.

Ik vond het een aparte reep. Het was namelijk net niet helemaal wat ik er van verwacht had. Ik vond namelijk dat de smaken, zoals ze omschreven staan op de verpakking, er niet helemaal goed uit kwamen. Maar de reep was wel erg lekker!

 

93%

Deze tablet staat op de site omschreven als: een intens donkere chocolade met een elegante cacao smaak. De subtiele aromas van bloemen en fruit, gecombineerd met een zachte textuur, zorgen voor een perfecte balans. En bestaat uit tenminste 93% cacaobestanddelen.

Om eerlijk te zijn vond ik dit de saaiste reep / chocolade die ik heb geprobeerd. Ik vond er weinig spannende en uitnodigende smaken aan zitten.

 

Mylk

In totaal kreeg ik 1 mylk toegestuurd. De mylk, is een heerlijke chocolade tablet met al het goede van raw chocolate en de smaak van melkchocolade.

 

Almond & Mulberry

Deze tablet staat op de site omschreven als: romige chocolade met krokante amandelen, zoete moerbeien en een vleugje kaneel. En bestaat uit tenminste 70% cacaobestanddelen.

Ik had eerlijk gezegd geen flauw idee wat moerbeien zijn of hoe dat ze smaken en was dus erg nieuwsgierig hoe deze chocolade zou smaken. Er wordt geschreven dat het romige chocolade is, maar dat is het ook echt zeker! De kaneel proefde ik er echter niet echt van af en had van mij dus ook wel iets sterker mogen zijn. Toch vind ik dit de lekkerste chocolade van allemaal die ik heb geprobeerd!

 

Conclusie

Van de vijf bars die ik toegestuurd heb gekregen vond ik de ‘’Pecan Maca’’ het lekkerste. Gevolgd door de ‘’Mulberry Vanilla’’, daarna de ‘’Almong Fig’’, vervolgens de ‘’Pure Nibs’’ en als laatste de ‘’Coconut Nibs’’.

Van de drie chocoladeblokken die ik toegestuurd heb gekregen vond ik de ‘’Mylk Almond & Mulberry’’ het lekkerste. Gevolgd door de ‘’Tablet Sweet Nibs & Sea Salt en daarna de ‘’Tablet 93%’’. Ik vind melkchocolade persoonlijk dan toch net iets lekkerder dan pure chocolade. En bij die eerste reep proefde je wel echt dat de chocolade een stuk romiger was, dan bij die andere twee!

De verpakkingen van alle chocolade is zo fantastisch. Het is echt een feestje om iedere chocolade uit te mogen pakken!

 

Deze blog is een gesponsord bericht, waarbij ik de chocolade toegestuurd heb gekregen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *