De bruiloft van Anne

De bruiloft van Anne

Jullie reageerde massaal op mijn berichtje waarin stond dat wij momenteel druk bezig zijn met de voorbereidingen voor onze bruiloft. Ik vroeg jullie namelijk hoe jullie bruiloft er uit zag op glutenvrij gebied. Enkele van jullie vonden het leuk om zijn/haar (glutenvrije) bruiloft te delen via mijn blog. Vandaag starten we met de (glutenvrije) bruiloft van Anne:

Eindelijk is onze dag aangebroken. Vroeg in de ochtend zijn we al wakker van de spanning en zijn ontzettend benieuwd hoe we deze dag gaan beleven.

Om 7.00 komt mijn vriendinnetje mijn haren en make-up doen. Ondertussen eet ik 2 afbak broodjes met kaas. Alvast een goede bodem leggen voor deze dag.

Om 9 uur staat het huis vol met onze ouders, zussen en broer en onze fotograaf. Nog gauw even plassen en dan schiet ik met hulp van mijn zusje in mijn fantastische trouwjurk.

Om 10 uur trouwen we voor de gemeente dus stappen mijn aanstaande man, de fotograaf en ik in onze trouwauto . Op weg naar het gemeentehuis. Hier heeft iedereen zich verzameld, onze familie en goede vrienden. We gaan naar binnen onder luid gejuich. Kippenvel. De trouwbelofte in het gemeentehuis is liefdevol, persoonlijk en niet zo lang omdat we ook trouwen voor de kerk..

We stappen allemaal weer in en op naar de kerk. We zijn aan de vroege kant, maar wat bijzonder om aan de arm van je vader de kerk in te lopen. Mijn man staat aan het einde van de gang, Wat een emoties gaan er door ons heen. De kerkdienst duurt ongeveer een uur.

We stappen allemaal in de auto en gaan naar onze laatste locatie. Het zalencentrum waar wij elkaar hebben leren kennen. Hier beginnen we met proosten met onze gasten en de vele felicitaties. We hebben als lunch verschillende belegde broodjes in buffet vorm. Voor mij is er een apart bord met glutenvrije belegde broodjes met zalm.

Dan is het tijd voor de stukjes en praatjes van onze familie en vrienden. Wij hebben als bruidstaart Een ijstaart met onze foto erop. We hebben deze gekregen van de eigenaar van het zalencentrum. De ijstaart is glutenvrij.

We maken foto’s van onze gasten op het veld dat naast het zalencentrum ligt. Hierna steken we de bbq aan en eten we met zijn allen heerlijk. Voor mij is er een aparte bbq en word er door een kok speciaal voor mij stukjes vlees klaar gemaakt met er naast een salade.

Het avondfeest begint om 20.00 uur. Nog even voor de tijd opnieuw mijn haar en make-up doen. We verhuizen naar de grote zaal en daar komen ook de rest van de gasten voor ons avond feest. We genieten van alle mensen en de band die heerlijk staat te spelen. Onze openingsdans op een hardcore nummer gespeeld Door de band brengt de meute lekker in beweging.

De hele avond worden er hapjes geserveerd voor de gasten. Een ober heeft elke keer een bordje voor mij bij zich. Wij hadden er voor gekozen dat er vanaf half 10 een snack wagen buiten stond waar iedereen wat lekker kon halen. Patatjes, frikadellen, kroketten enzovoort. Hier heb ik zelf geen gebruik meer van gemaakt maar als ik wilde werd er voor mij wat klaar gemaakt. Het feest ging door tot in de late uurtjes.

Wat een liefdevolle dag!

Liefs Anne


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *