De Haan (aan zee)

De Haan (aan zee)

Afgelopen weekend had ik helaas weer geen tijd om de glutenvrije aanbiedingen te verzamelen en te delen. Reden? Ik was lekker een weekendje weg met mijn ouders, mijn zussen en hun gezinnetjes en mijn vriend! We zijn naar Sunparks De Haan Aan Zee geweest. Ik was eigenlijk helemaal niet van plan om hier een blog over te schrijven. Maar achteraf gezien wil ik toch een paar hotspots met jullie delen!

Sunparks De Haan Aan Zee

Vrijdagavond zijn we even naar het winkeltje op het park gelopen, we hadden namelijk een paar kleine dingen nodig. Maar het eerste waar mijn oog op viel was het glutenvrije schap! Ik vond het aanbod erg ruim voor zo’n winkeltje. Dat toverde natuurlijk een grote glimlach op mijn gezicht, ondanks dat ik er zelf niets heb hoeven te kopen. Ik had namelijk alles van thuis uit mee genomen.

We hebben zelf niet gegeten in het centrum van het park. Maar ik zag wel op de menukaart staan dat als je een allergie had, je dat kon melden bij de bediening en zij daar dan rekening mee konden houden. Ik vind dat je dat ook wel mag verwachten van zo’n park, dat ze rekening houden met alle dieetwensen van hun gasten!

In de buurt 

Zaterdag zijn we een wat grotere boodschap gaan halen in het dorpje zelf. Zo’n camping winkeltje is vaak toch erg prijzig en loont het dus vaak om even het dorp in te rijden. Bij de supermarkt Smatch kwamen we uiteindelijk terecht. Ook hier hadden ze een glutenvrij schap. Het aanbod was niet heel erg groot, maar het was er wel!

Zondagmiddag wilde graag lunchen bij een friettent. ‘s Avonds zouden we dan, lekker makkelijk, brood eten. Zodat we daarna meteen naar huis konden rijden. Bij de eerste friettent die ik belde, hadden ze helaas geen glutenvrije mogelijkheden. De tweede friettent gelukkig wel, friettent Au Fleur. De keuze was niet heel erg groot, maar iedereen had honger, dus zijn we naar deze friettent gegaan.

Alle hamburgers waren glutenvrij, maar ze hadden geen glutenvrije broodjes. Ook de 3 soorten satés waren glutenvrij. De friet werd sowieso allemaal netjes apart gebakken van de snacks. Ik koos daarom voor een saté met paprika en ui en een portie friet. De saté was echt ontzettend lekker en mals. Ook de frietjes waren erg lekker gebakken!

Glutenvrij in de wereld

Met dit weekendje weg heb ik weer een aantal locaties toe kunnen voegen in mijn map ”Glutenvrij in de wereld”. Ik heb de deze map de laatste tijd sowieso flink bijgewerkt, dus er staan weer aardig wat nieuwe locaties in!

Eén gedachte over “De Haan (aan zee)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *