De Uitstraling

De Uitstraling

De Uitstraling is een blad dat wordt uitgegeven bij ons in de regio, namelijk in: Duizel, Eersel, Knegsel, Steensel, Vessem en Wintelre. Eén keer in de vier weken valt dit blad bij ons op de deurmat. In dit blad staan verhalen over, door en voor mensen uit de gemeente.

Op 14 oktober ben ik geïnterviewd voor de editie van deze week. Dit interview werd bij mij thuis gehouden en was een laagdrempelig, maar fijn gesprek. Natuurlijk stonden er allerlei lekkere glutenvrije koekjes op tafel! Ik vertelde haar hoe bij mij de diagnose coeliakie is vastgesteld, hoe deze diagnose mijn leven heeft veranderd en vertelde over mijn blog Smaakvol Glutenvrij. Zij had natuurlijk een aantal vragen voorbereid, waar ze graag een antwoord op wilde hebben voor het stukje. Aan het eind van mijn verhaal heeft ze de openstaande vragen gesteld. En vervolgens kon ze het stukje uit gaan werken.

Afgelopen dinsdag is de editie vak deze week, week 46, bij vele mensen op de deurmat gevallen. Ik had hem dinsdag zelf nog niet binnen, maar kreeg op straat al wel verschillende reacties van dat het een leuk stukje was!

Uiteindelijk heb ik hem gisteren zelf in de bus gekregen. Het is erg leuk om mezelf daar in terug te zien. En ik moet zeggen dat ze het verhaal ook wel echt goed en duidelijk heeft omschreven.

Helaas krijg ik het stuk niet in een goede kwaliteit in deze blog geplaatst. Mocht je benieuwd zijn naar het stuk, kun je hem hier lezen.

 

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *