#Decemberglutenvrij

#Decemberglutenvrij

Ken je van die decemberkalenders, waar je van 1 december tot en met 31 december iedere dag een luikje mag open maken, en leuke geldbedragen kan winnen? Of van die adventskalenders waar je iedere dag een luikje mag open maken en vervolgens een lekker chocolaatje hebt om op te eten? Bij mij thuis zijn er altijd diverse decemberkalenders in huis te vinden. Maar vanaf dit jaar hebben wij een speciale digitale decemberkalender erbij, namelijk #decemberglutenvrij!

Voor het vijfde jaar op een rij wordt #decemberglutenvrij georganiseerd. Voor mij zelf is het de eerste keer dat ik mee doe. Van 1 december tot en met kerstavond wordt er iedere dag één blog geplaatst door één van de bloggers. Er staat van alles op de planning, zoals lekkere recepten, handige tips & tricks en nog veel meer en andere glutenvrije dingen!

Klik snel op kerstbal nummer 10 in de kerstboom hieronder, om de blog van vandaag te bekijken! Onderaan die blog staat wie het stokje over neemt. En zo gaat het door tot en met 24 december. Onder de kerstboom zie je een lijstje met alle bloggers die er mee doen.

Daarnaast is #decemberglutenvrij ook te volgen op Instagram en Facebook, zo weet je zeker dat je alles mee krijgt van #decemberglutenvrij!

 

Wie doen er mee?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *