Delicieux – Lidl (2)

Delicieux – Lidl (2)

Toen ik schreef over de glutenvrije paas lekkernijen, had ik beloofd dat er nog een blog zou  volgen over de glutenvrije paas prodcuten van Delicieux van Lidl. Met kerst schreef ik ook al een blog over Delicieux van Lidl. Met Delicieux kun je heerlijke maaltijden op tafel zetten, voor meestal een leuk prijsje. Dat is nu met Pasen ook weer het geval.

 

Algemeen

Helaas had de Lidl geen lijst liggen voor mij met daarop aangegeven welke producten van Delicieux glutenvrij zijn. Daarom ben ik zelf de winkel in gegaan en heb ik de producten gecontroleerd. Ik wil daarom vooraf mee geven dat ik afhankelijk was van de voorraad in de supermarkt en ik daarom niet alle producten heb kunnen controleren.

De volgende keer dat ik naar de Lidl ga neem ik mijn lijstje weer mee. En op basis van de voorraad op dat moment kan ik de onderstaande lijst weer aanvullen.

Iets anders wat belangrijk is om te weten is dat er soms meerdere varianten van een product zijn. Ik neem hierbij de soep als voorbeeld. De ene soep was wel glutenvrij en de andere soep was niet glutenvrij, terwijl het beide ‘’luxe soep in zak’’ heet. Toch vermeld ik dan de soep in deze blog als zijnde glutenvrij, omdat er minstens één glutenvrije soep in het assortiment is. Het is dus erg belangrijk om zelf de etiketten te blijven lezen en te controleren!

Producten waarop stond ‘’kan sporen van’’ bevatten heb ik niet opgenomen in deze lijst. Ik weet namelijk dat er veel mensen zijn die deze producten niet eten. Mocht jij wel producten waarop staat ‘’kan sporen van’’ bevatten eten, dan is er voor jou nog veel meer keuze!

Zoals ik al aangaf ben ik voor deze blog zelf de winkel in gegaan. Eventuele foutjes zijn dus niet uitgesloten. Mocht je een foutje tegenkomen of juist glutenvrije aanvullingen hebben, geef het gerust aan me door!

Lunch/Brunch

 • Amandelspread
 • Glutenvrije stol
 • Luxe chocoladepasta
 • Mini jam
 • Vruchtenjam

Tussendoor

 • Chips van pastinaak
 • Italiaanse nougat
 • Petit fours
 • Popcorn
 • Luxe amandelen

Sauzen en soepen

 • Gourmetsauzen
 • Luxe mayonaise
 • Luxe soep in zak

 

Vis

 • Gerookte makreelfilet
 • Garnalenring
 • Zalmcarpaccio

 

Vlees

 • Barbarie eendenborstfilet
 • Black angus carpaccio
 • Bourgondische beenham
 • Gourmet shoarma
 • Hertenbiefstuk
 • Kipfilet pesto
 • Lamsbout
 • Lamskoteletten
 • Lamsrack frenched
 • Luxe gourmetschotel
 • Porchetta
 • Mini biefstukjes
 • Mini hamburgers
 • Mini kipfiletlapjes
 • Mini varkenshaasjes
 • Mini varkensfiletlapjes
 • Varkenshaas met kruidenroomkaas

Bijgerechten

 • Aardappelgratin met asperge

LET OP! De aardappelgratin naturel bevat gluten. Ik heb geen gluten gevonden op de ingrediëntenlijst van de aardappelgratin met asperge. Maar let dus wel goed op dat je de juiste pakt! 

 • Duchesse
 • Hasselback potatoes
 • Roseval krieltjes

Desserts

 • Luxe ijscubis
 • Luxe ijsdessert
 • Paasvla
 • Triple chocolate meringuerol

Zoals je ziet zijn er aardig wat producten van Delicieux glutenvrij. Zo kan iedereen een overheerlijke paasmaaltijd bereiden. Meestal hebben deze producten ook nog eens leuk prijsje, dus hoeft het helemaal niet veel geld te kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *