Disclaimer

Disclaimer

Op Smaakvol Glutenvrij worden er glutenvrije recepten en praktische tips gedeeld maar ook ervaringen omtrent producten, vakanties, dagjes uit en restaurants. Smaakvol Glutenvrij is geen professioneel bedrijf, maar een hobby-matige blog.

Zelf verantwoordelijk

De ingrediënten van producten willen nog wel eens veranderen. Het kan dus zo zijn dat je op deze blog ziet staan dat een product glutenvrij is en jij dit product een tijdje later aanschaft en ziet dat het product niet meer glutenvrij is. Om ziek zijn en ellende te voorkomen, wordt er daarom altijd aangeraden om de etiketten zelf goed te blijven controleren.

Dit geldt niet alleen voor de producten, maar ook voor de ervaringen omtrent vakanties, dagjes uit en restaurants. Ook hierbij wordt er altijd aangeraden om zelf nog de nodige vragen te stellen en alert te blijven. Want ook hierbij geldt dat bijvoorbeeld de menukaarten van restaurants nog wel eens veranderen.

Samenwerkingen

Regelmatig ontstaat er een samenwerking tussen een glutenvrije merk en Smaakvol Glutenvrij. Het merendeel hiervan betreft een samenwerking waarbij Smaakvol Glutenvrij gratis producten toegestuurd krijgt om deze te testen en de ervaringen daarvan te delen. Een enkele samenwerking betreft een betaalde samenwerking. Indien een blog tot stand is gekomen middels een samenwerking, wordt dit altijd onderaan de betreffende blog vermeld. Hierbij wordt ook vermeld of het een betaalde samenwerking betreft of niet. Hetgeen wat hiermee wordt verdien, wordt volledig teruggestopt in Smaakvol Glutenvrij.

Affiliatie programma’s

Smaakvol Glutenvrij is aangesloten bij diverse affiliatie programma’s. Als je via deze links/banners producten koopt, krijg ik ene klein bedrag van de aankoopprijs. Hetgeen wat hiermee wordt verdien, wordt volledig teruggestopt in Smaakvol Glutenvrij. Indien er affiliatie links in een blog staan, wordt dit altijd onderaan de betreffende blog vermeld.