Wat eet ik vandaag #wijbloggenglutenvrij

Wat eet ik vandaag #wijbloggenglutenvrij

Toen ik zag wat het thema van vandaag was, moest ik even goed nadenken of ik wel of niet mee ging doen. Ik  ben vandaag namelijk het grootste gedeelte van de dag niet thuis, hoe kan ik daar dan een blog over schrijven? Uiteindelijk heb ik er toch voor gekozen om mee te doen en met jullie te delen wat ik vandaag ga doen en wat ik zoal mee neem qua eten of wat of waar ik ga eten.

Het is vandaag 15 oktober. Dat betekend dat het tijd is voor een blog van #wijbloggenglutenvrij. Iedere Iedere 15e van de maand schrijven meerdere bloggers over hetzelfde onderwerp. Vandaag staat het onderwerp ‘’wat eet ik vandaag’’ centraal. Onderaan deze blog staat een lijstje met de andere bloggers die deze maand mee doen.

Maar naast het feit dat het vandaag tijd is voor een blog van #wijbloggenglutenvrij, is het ook eindelijk zo ver dat ik naar het concert van The Rolling Stones ga! In totaal gaan wij met 6 personen en ben ik de enige daarvan die glutenvrij moet eten.

 

Ontbijt

Ik heb vorige week zaterdag een glutenfoutje gemaakt. Ondanks dat het in mijn ogen een vrij klein foutje was, ben ik er toch één week ziek van geweest. Mijn eetlust daalde weer gigantisch en in hetgeen wat ik at, had ik eigenlijk niet eens echt zin.

Ik merkte vanochtend nog steeds dat ik niet echt trek had en besloot daarom om te ontbijten met een bakje aardbeienyoghurt van de Lidl en een kiwi. Op deze manier heb ik toch iets binnengekregen en kan ik de dag toch starten.

 

Lunch

Ik heb de afgelopen week ’s middags dus ook niet zo heel veel gegeten of pas rond een uur of 14.00 en dan iets kleins.

Wij vertrekken vandaag om 13.30 uur. Van te voren pak ik sowieso een kopje zelfgemaakte pompoensoep. En afhankelijk van mijn eetlust op dat moment pak ik er een rijstwafel of boterham bij.

 

Diner

Een tijdje terug heb ik rondgevraagd wat de glutenvrije mogelijkheden waren in de buurt van het Gelredome. Het moet een snelle en makkelijke hap staan, want wij willen natuurlijk wel redelijk vooraan staan bij het concert!

Ik kreeg verschillende mogelijkheden door zoals een aantal friettenten, de Mac, maar ook een aantal restaurants. Uiteindelijk durf ik het toch niet aan om daar iets te pakken. Dit gezien het feit dat ik af en toe nog steeds wel iets merk van het glutenfoutje van vorige week. En ik zou het ontzettend balen vinden als er vanavond toch iets fout zou gaan met het eten en ik niets van het concert mee zou krijgen, maar het toilet mijn grote vriend zou zijn.

Vandaar dat ik vanuit thuis iets meeneem, zowel tussendoortjes als het avondeten.

Ik heb nog geen idee of ik de tussendoortjes ga gebruiken, maar mocht ik toch ineens zin hebben in iets kleins, dan kan dat in ieder geval. Ik heb vandaag rijstwafels met chocolade van de Lidl in mijn tas zitten, maar ook een Chocolate Chip Granola Bar van Sam Mills en Digestive van Schär.

Voor het avondeten heb ik een bakje bij met daarin wat kaas, paprika en worstjes. Bij de Lidl heb ik een kip maaltijdsalade gekocht. De croutons zitten apart verpakt en als ik die dus weglaat is deze salade glutenvrij.

 

#wijbloggenglutenvrij

Deze blog is onderdeel van #wijbloggenglutenvrij. De andere bloggers die deze maand mee doen zijn:

2 gedachten over “Wat eet ik vandaag #wijbloggenglutenvrij

  1. En hoe was het? Ik ben ca. 15 jaar geleden bij de Stones geweest. Wat een spektakel. Fantastisch!

    Hopen dat je niet te veel last had van dat glutenongeluk… Na een week mag het toch wel eens over zijn…

    1. Het was zo ontzettend fantastisch! Heerlijk als je nog zo op kan treden op die leeftijd! We stonden echt helemaal voor aan! Hij stond echt op nog geen 2 meter afstand! Whoop whoop! 🙂

      Het begint vanaf gisteren/vandaag eindelijk wat bij te trekken. Ik merk het nu alleen nog maar aan mijn eetlust. Maar ook dat trekt wel weer bij! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *