Favoriete koekje #wijbloggenglutenvrij

Favoriete koekje #wijbloggenglutenvrij

Deze maand staat bij #wijbloggenglutenvrij het thema favoriete koekje centraal. Iedere 15e van de maand schrijven meerdere bloggers over hetzelfde onderwerp. Onder aan deze blog staat een lijstje met de andere bloggers die deze maand mee doen.

Mijn favoriete koekje? Oef! Dat is een lastige hoor!

 

Ik heb meestal een flinke voorraad koekjes in huis. Maar meestal vind ik het toch leuker om zelf te bakken, dan om er een uit de kast te pakken.

Wat er op dit moment aan koekjes in de kast ligt:

  • Snackers van Schär
  • Speculaas van Schär
  • Digestive van Schär
  • Fruit bar van Schär
  • Dark chocolate chip cookies van Vermondo (van de Lidl)
  • Biscuits milk chocolate van Vermondo (van de Lidl)
  • Fruit filled biscuits van Organ
  • Stroopwafels (van een marktkraam)
  • Frollini con miele millefiori van Zero Grano (uit Italië)
  • Frollini con gocce di cioccolato van Zero Grano (uit Italië)

 

Ik heb express geen aantallen bij dit lijstje  gezet en van ieder soort koekje maar één verpakking om de foto gezet. Anders krijgen jullie straks nog de indruk dat ik koekiemonster ben!

 

Op mijn blog staan op dit moment 3 recepten voor koekjes, namelijk: biscuitkoekjeszandkoekjes en chocolate chip cookies.

Er staan nog een aantal koekjes recepten klaar om binnenkort op mijn blog geplaatst te worden. Welke dat zijn hou ik nog even voor me! Maar ook zijn er nog heel veel glutenbevattende koekjes waar ik graag een glutenvrij recept voor wil  maken en wat denk ik ook nog wel zal gebeuren. Maar ook dat hou ik nog even voor me!

 

#wijbloggenglutenvrij

Deze blog is onderdeel van #wijbloggenglutenvrij. De andere bloggers die deze maand mee doen zijn:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *