Favoriete tussendoortje #wijbloggenglutenvrij

Favoriete tussendoortje #wijbloggenglutenvrij

Het is weer de 15e van de maand en dat betekent dat het weer tijd is voor #wijbloggenglutenvrij. Iedere 15e van de maand schrijven meerdere bloggers over hetzelfde onderwerp. Het onderwerp van vandaag is ‘’favoriete tussendoortjes’’. Onder aan deze blog staat een lijstje met de andere bloggers die deze maand mee doen.

Mijn favoriete tussendoortjes? Daar hoefde ik niet heel lang over na te denken. Ik ben met vlagen een echte snoepkont. En dan weer een tijdje helemaal niet. Wat ik pak als tussendoortje is erg afhankelijk van het tijdstip. In de ochtend pak ik andere dingen als tussendoortje als bijvoorbeeld in de avond. Natuurlijk is het niet altijd volgens het onderstaande lijstje, want een lekker ijsje bijvoorbeeld lust ik ook wel eens overdag! Wat pak ik dan zoal als tussendoortjes:

 • Digestive van Schar: in de ochtend of middag
 • Chocolate Chip Granola Bars van Sam Mills: in de ochtend of middag
 • Rijstwafel (met pindakaas): in de ochtend of middag
 • Stuk fruit: in de ochtend, middag of avond
 • Pure chocolade: in de middag of avond
 • Zelfgebakken koekjes, taarten, cakes: in de middag of avond
 • Rijstcrackers: in de avond
 • Nacho’s met chilisaus en lactosevrije kaas: in de avond
 • Chips: in de avond
 • Worst: in de avond
 • Pinda’s: in de avond
 • Notenmix: in de avond
 • Sorbetijs: in de avond

Mijn échte favoriet hieruit? Daar moest ik dan weer wél lang over nadenken. Ik kan eigenlijk gewoon niet kiezen!

 

#wijbloggenglutenvrij

Deze blog is onderdeel van #wijbloggenglutenvrij. De andere bloggers die deze maand mee doen zijn:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *