Geschreven gastblogs

Geschreven gastblogs

Met enige regelmaat schrijf ik een gastblog of vind ik het leuk om een aantal vragen te beantwoorden voor iemand zijn/haar blog. Hieronder vind je een overzichtje met wat ik tot nu toe heb gedaan:

  • Glutenvrijemarkt.com

– Ik schreef een blog waarin ik tips geef voor een zo ontspannen mogelijk glutenvrij kerstdiner. Of je nou gaat eten in een restaurant of gewoon thuis, beide opties worden besproken in deze blog.

– Voor de tweede gastblog schreef ik een blog waarin ik tips geef voor als je uitgenodigd bent voor een feestje.

– De derde gastblog ging over brood. Wat zijn hier namelijk de voor- en nadelen van en waar kies ik dan zelf voor?

– Het FODMAP dieet is niet het makkelijkste dieet. Daarom schreef ik in mijn vierde gastblog over het variëren van groenten bij het FODMAP dieet.

Elsar Blog was benieuwd naar mijn favoriete vakantiebestemming. Om mijn favoriete vakantiebestemming te kiezen, had ik niet zo heel erg lang nodig. Dat is namelijk Bali. De tweede favoriete vakantiebestemming was daarentegen wel wat lastiger. Ben je benieuwd wat dat is? En wat mijn glutenvrije ervaringen zijn op vakantie? Lees dan snel de blog.

Voor Me Juicy Choose heb ik één hele dag bijgehouden wat ik allemaal at en legde dit allemaal vast op de foto. Op dit moment was ik ook bezig met het FODMAP dieet, en dus was het niet enkel glutenvrij wat ik at. Ben je op zoek naar Low Fodmap inspiratie? Bekijk dan snel deze blog.

Voor Yara Loves Healthy heb ik één hele dag bijgehouden wat ik allemaal at en legde dit allemaal vast op de foto. Dit is uiteindelijk een erg leuk Food Diary geworden op haar blog!

Simone van Every Day Healthy stelde mij voor haar blog een aantal vragen, zoals: vertel eerst even wie je bent en wat jouw eetpatroon is – sinds wanneer eet je op deze manier – was er een specifieke aanleiding voor de verandering – krijg je vaak commentaar van je omgeving op jouw eetpatroon, zo ja hoe ga je daarmee om – waar haal je je dagelijkse kookinspiratie vandaan – als je op reis gaat ben je dan net zo strikt als wanneer je thuis bent, en zijn er daarom bestemmingen die je overslaat – heb je tips voor mensen die vele onderweg zijn en daardoor moeite hebben zich aan hun eetpatroon te houden – wat wil je meegeven aan iedereen die ook overweegt net als jou te gaan eten.

Manon van Lactosevrij Zijn stelde mij voor haar blog een aantal vragen, zoals: wie ben je – op welke leeftijd en hoe kwam je erachter dat je een voedselallergie/ -intolerantie had – wat waren de klachten – hoe is bij jou vastgesteld dat je een voedselallergie/ -intolerantie hebt – hoe heeft dit je leven beïnvloed – je bent een website en blog begonnen, met welk doel ben je dat gaan doen en wat wil je de wereld vertellen – welke andere blogs lees jij graag – waar kunnen wij jou volgen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *