Geschreven gastblogs

Geschreven gastblogs

Met enige regelmaat schrijf ik een gastblog of vind ik het leuk om een aantal vragen te beantwoorden voor iemand zijn/haar blog. Hieronder vind je een overzichtje met wat ik tot nu toe heb gedaan:

 • Glutenvrijemarkt.com

– Ik schreef een blog waarin ik tips geef voor een zo ontspannen mogelijk glutenvrij kerstdiner. Of je nou gaat eten in een restaurant of gewoon thuis, beide opties worden besproken in deze blog.

– Voor de tweede gastblog schreef ik een blog waarin ik tips geef voor als je uitgenodigd bent voor een feestje.

– De derde gastblog ging over brood. Wat zijn hier namelijk de voor- en nadelen van en waar kies ik dan zelf voor?

– Het FODMAP dieet is niet het makkelijkste dieet. Daarom schreef ik in mijn vierde gastblog over het variëren van groenten bij het FODMAP dieet.

Elsar Blog was benieuwd naar mijn favoriete vakantiebestemming. Om mijn favoriete vakantiebestemming te kiezen, had ik niet zo heel erg lang nodig. Dat is namelijk Bali. De tweede favoriete vakantiebestemming was daarentegen wel wat lastiger. Ben je benieuwd wat dat is? En wat mijn glutenvrije ervaringen zijn op vakantie? Lees dan snel de blog.

Voor Me Juicy Choose heb ik één hele dag bijgehouden wat ik allemaal at en legde dit allemaal vast op de foto. Op dit moment was ik ook bezig met het FODMAP dieet, en dus was het niet enkel glutenvrij wat ik at. Ben je op zoek naar Low Fodmap inspiratie? Bekijk dan snel deze blog.

Voor Yara Loves Healthy heb ik één hele dag bijgehouden wat ik allemaal at en legde dit allemaal vast op de foto. Dit is uiteindelijk een erg leuk Food Diary geworden op haar blog!

Simone van Every Day Healthy stelde mij voor haar blog een aantal vragen, zoals: vertel eerst even wie je bent en wat jouw eetpatroon is – sinds wanneer eet je op deze manier – was er een specifieke aanleiding voor de verandering – krijg je vaak commentaar van je omgeving op jouw eetpatroon, zo ja hoe ga je daarmee om – waar haal je je dagelijkse kookinspiratie vandaan – als je op reis gaat ben je dan net zo strikt als wanneer je thuis bent, en zijn er daarom bestemmingen die je overslaat – heb je tips voor mensen die vele onderweg zijn en daardoor moeite hebben zich aan hun eetpatroon te houden – wat wil je meegeven aan iedereen die ook overweegt net als jou te gaan eten.

Manon van Lactosevrij Zijn stelde mij voor haar blog een aantal vragen, zoals: wie ben je – op welke leeftijd en hoe kwam je erachter dat je een voedselallergie/ -intolerantie had – wat waren de klachten – hoe is bij jou vastgesteld dat je een voedselallergie/ -intolerantie hebt – hoe heeft dit je leven beïnvloed – je bent een website en blog begonnen, met welk doel ben je dat gaan doen en wat wil je de wereld vertellen – welke andere blogs lees jij graag – waar kunnen wij jou volgen.


4 gedachten over “Geschreven gastblogs

 1. wij kochten daar altijd onze broden en dergelijke op het moment verkopen ze dit helaas niet maar wij krijgen omdat de laatste zending inderdaad wat droog en minder was een vergoeding.

  Ze hebben een vernieuwd receptuur zoals hun dat noemen deze komen december a januari en krijgen wij hier 2 broden van vergoed om te proberen. dus ben erg benieuwd.
  (dit brood moet nu nog smakelijker zijn dan de vorige)

  Waar ik ook benieuwd naar ben is dat ze op hun facebook pagina zeggen met 20 producten te komen allemaal glutenvrij dat zou echt geweldig zijn van koekjes tot cake’s en broodjes en bolletjes noem maar op.

 2. veel mensen herkennen zichzelf er wel mee dat glutenvrije producten over het algemeen gewoon niet lekker zijn en droog/korrelig.

  Ik heb nu een site gevonden waar ik mijn glutenvrije amandel speculaasstaaf heb gekocht dat 100% glutenvrij is maar ook nog eens gewoon lekker. Zelfs mijn vrouw dat wel alles mag en kan eten zit zelfs mee te smikkelen hiervan.

  Ik ga hier vanaf december ook mijn broden en bolletjes bestellen waren destijds ook al erg lekker.

  https://www.happybakers.nl iedereen zou hun moeten kennen want het is een verademing voor de glutenvrije eters als mij.

  1. Happy Bakers is inderdaad een goed glutenvrij merk en bij de meeste mensen met coeliakie volgens mij ook wel bekend.

   Ik zelf vond mijn laatste bestelling broden ietwat aan de droge kant en heb daarna niet meer besteld. Misschien moet ik dat weer eens een keer doen. 🙂

   Het is super fijn dat er tegenwoordig zoveel glutenvrije merken zijn! Zo heb je met het glutenvrije dieet toch steeds wat meer keuze! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *