Glutenvrij in de wereld

Glutenvrij in de wereld

Thuis hebben wij een scratchmap hangen, een grote wereldkaart, waar we na (bijna) iedere vakantie op mogen krassen. Mijn vriend en ik willen graag de hele wereld zien en ontdekken, vandaar dat we deze scratchmap gekocht hebben. We hebben de regel dat we pas mogen krassen zodra we minimaal één overnachting in een land hebben gehad. Dus voordat die scratchmap helemaal gekrast is, zijn we een heel wat jaren verder. Of het moet zijn dat we een keer een weekendje Moskou doen, dan gaat het hard!

Ineens had ik het gekke idee om die scratchmap ook digitaal bij te gaan houden. Alleen dan in de glutenvrije variant. Op de onderstaande kaart kun je zien waar ik allemaal ben geweest. Ik heb van alles gemarkeerd, zoals: supermarkten, hotels, restaurants en pretparken.

De scratchmap bij ons thuis en de glutenvrije map komen niet helemaal overeen, omdat we al gekrast hadden voordat ik de diagnose coeliakie kreeg.

Mijn ervaringen omtrent mijn glutenvrije vakanties, dagjes uit en diners buitenshuis staan hierin vermeld.

Je kunt deze map opslaan door op het sterretje achter de titel te klikken, delen door op het deel icoon te klikken en in groot scherm weergeven door op het vierkantje te klikken.

Eén gedachte over “Glutenvrij in de wereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *