Glutenvrije aanbiedingen week 41

Glutenvrije aanbiedingen week 41

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal wel weten hebben we op dit moment 2 glutenvrije bloggers in ons midden die de glutenvrije aanbiedingen per week verzamelen, namelijk Marit van maakhetglutenvrij.nl en Audrey van sophieglutenvrij.nl. Helaas staan bij hun beide niet alle winkels waar ik kom of bestel, vandaar dat ik de glutenvrije aanbiedingen per week zelf verzamel. En waarom zou ik dat dan niet met jullie delen? Wellicht dat jullie daar ook nog iets aan hebben!

De winkels waarvoor ik de aanbiedingen van deze week heb verzameld zijn: Plus, Albert HeijnAldiG&W en Kruidvat. Vanaf volgende week staan er ook de aanbiedingen bij van Glutenvrijemarkt.com.

 

Plus

8 oktober t/m 14 oktober

Ik hoor je denken: ”Conimex mie en noedels glutenvrij”?. Dat is geen gekke gedachten hoor! Maar ook de rijstnoedels zijn in de aanbieding. Dus vandaar staat hij ertussen!

Het is sowieso altijd belangrijk om de etiketten van de producten zelf goed te blijven controleren.

 

Albert Heijn

9 oktober t/m 15 oktober

Bij deze 4 aanbiedingen geldt dezelfde opmerking. Niet alle producten zijn bijvoorbeeld glutenvrij van de maaltijdsalades, maar er zitten wel degelijk glutenvrije maaltijdsalades tussen die momenteel in de aanbieding zijn. Dit geldt ook voor de andere 3 aanbiedingen!

 

 

Aldi

9 oktober t/m 15 oktober

 

G&W

28 september t/m 11 oktober

  • Love Chock – Choco Bars – Per reep € 2,99, 2e reep € 1,49
  • Pasta Masters – Glutenvrije pasta’s – 500 gram € 1,99, 2 naar keuze € 2,99
  • G&W – Quinoa zaad – 2 x 400 gram € 4,45 à € 4,99

 

Kruivat

10 oktober t/m 22 oktober

 

Ik heb voor deze blog gebruik gemaakt van reclamefolder.nl. Zowel om makkelijk achter alle aanbiedingen te komen, als voor de foto’s die ik gebruikt heb in deze blog.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *