Glutenvrije actieweek Lidl #3

Glutenvrije actieweek Lidl #3

Vanaf donderdag 2 augustus is het weer zo ver! Dan kunnen we met z’n allen weer gaan hamsteren bij de Lidl. De glutenvrije actieweek start dan namelijk weer. Dit is de derde keer dat deze actie bij de Lidl is, sinds ik zelf de diagnose coeliakie heb. Wat ik erg leuk vind om te zien, is dat er iedere keer weer wat glutenvrije producten bij komen. Ook deze keer zijn er weer een glutenvrije producten, die er vorige actieweek nog niet waren.

Wat kunnen inslaan tijdens deze actieweek vanaf 2 augustus?

 • Fish fingers
 • Chicken nuggets
 • Pizza salami
 • Pastagerechten (3 soorten)
 • Quinoa (NIEUW)
 • Fusili (NIEUW)
 • Chocoladekoekjes
 • Bakmix (2 soorten)
 • Double chocolate chip cookies
 • Mariakoekjes
 • Broodjes (NIEUW)
 • Crackers
 • Zoute stokjes (NIEUW)
 • Zoete aardappel moussaka (NIEUW)

Ik moet wel zeggen dat ik het glutenvrije brood mis. Dat was echt ontzettend lekker. Hopelijk zijn de broodjes net zo lekker!

Wat kunnen inslaan tijdens deze actieweek vanaf 6 augustus?

Wat kunnen inslaan tijdens deze actieweek vanaf 9 augustus?

Wat staat er op mijn boodschappenlijstje?

Ik moet deze keer helaas ook rekening houden met het FODMAP dieet. Ik ga er nog steeds vanuit dat dit een tijdelijk dieet is en dat ik snel weer producten mag en kan gaan introduceren. Ik moet dus even goed nadenken of ik stiekem toch alvast een voorraadje in ga slaan, van producten die ik nu nog niet mag hebben. Wat ik zou kopen als ik geen rekening moest houden met het FODMAP dieet is:

 • Pizza salami
 • Chocoladekoekjes
 • Double chocolate chip cookies
 • Mariakoekjes
 • Broodjes
 • Crackers
 • Zoute  stokjes
 • Zoete aardappel moussaka
 • Toblerone taart
 • Milka hazelnoot taart
 • Daim taart

Wat staat er op jouw boodschappenlijstje?

Wat vind ik van de producten van Lidl?

Eerder schreef ik al eens een blog over een aantal producten van Lidl, namelijk:

 • Pizza salami
 • Pizza margherita, deze keer helaas niet te koop
 • Chicken nuggets
 • Chocoladekoekjes
 • Double chocolate chip cookies
 • Crackers
 • Brownie bakmix

De foto’s die ik heb gebruikt voor deze blog zijn afkomstig van de site van Lidl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *