Glutenvrije actieweek Lidl

Glutenvrije actieweek Lidl

Ik heb begrepen dat we vanaf donderdag 8 februari weer glutenvrije producten kunnen inslaan bij Lidl. De glutenvrije week zou dan namelijk weer worden georganiseerd. Ik heb de folder zelf nog niet gezien, maar ik ga er vanuit dat de informatie klopt die wordt gedeeld.

 

De vorige keer dat deze actie was bij Lidl heb ik diverse producten gekocht en zelfs goed ingeslagen. In de blog van vandaag wil ik graag laten weten wat ik van deze producten vond. Hopelijk zijn deze producten volgende week weer in de aanbieding!

 

Wat ik kocht:

 • Pizza Salami
 • Pizza Margherita
 • Chicken Nuggets
 • Biscuits met Melk Chocolade
 • Dark Chocolate Chip Cookies
 • Crackers with Olive Oil & Rosemary
 • Universele bakmix
 • Brownies bakmix

 

Pizza  Salami

Wat een aangename verrassing was het toen ik deze pizza at! Deze pizza heeft een erg lekkere bodem en is erg goed van smaak. Als ik dan iets van kritiek moet geven, dan zou ik zeggen dat hij misschien iets ruimer belegd had mogen zijn. En zoals je op de foto’s hieronder ziet komt de pizza op de verpakking aardig overheen met de pizza die er daadwerkelijk in zit. Dat vind ik ook altijd wel fijn als dat zo is!

 

Pizza Margherita

Achteraf gezien was het slimmer geweest om de Pizza Margherita vóór de Pizza Salami te eten. Ik kon deze pizza nu namelijk vergelijken met de Pizza Salami. En als ik dan moet kiezen tussen deze twee pizza’s zou ik kiezen voor de Pizza Salami. Hier zit namelijk net iets meer smaak aan door de salami.

Maar ook de Pizza Margherita heeft een erg lekkere bodem. De smaak van deze pizza had van mij net iets sterker mogen zijn. Ook had deze pizza net iets ruimer belegd mogen zijn van mij. Maar dat is natuurlijk prima op te lossen door zelf nog wat aan deze pizza toe te voegen. Want deze pizza is zeker wel ontzettend lekker! En zoals je ook weer op de foto’s hieronder ziet komt deze pizza op de verpakking ook aardig overheen met de pizza die er daadwerkelijk in zit.

 

 

Chicken Nuggets

Ik had misschien net iets meer verwacht van de kipnuggets. Ik heb ze een keer in de oven bereid en een keer in de oven gecombineerd met grill. Ik had het idee dat deze laatste optie de beste was. Ik vond de kipnuggets iets of wat aan de drogere kant, dat vond ik jammer!

 

Biscuits met Melk Chocolade

Deze koekjes doen me denken aan de koekjes die ik vroeger bij mijn oma kreeg. Het enige verschil is dat deze koekjes glutenvrij zijn en de koekjes die ik toen kreeg glutenbevattend waren. De smaak is iets wat zeker overeenkomt!

Wat ik een nadeel vind aan deze koekjes, is dat de koekjes niet nog apart verpakt zitten. Ik ben dan altijd bang dat het droog en taai wordt als ik het niet snel op eet. Daarom heb ik de koekjes maar bewaard in een Ikea-zak, zodat ik ze niet in één keer op hoefde te eten.

 

Dark Chocolate Chip Cookies

Ook bij deze koekjes vind ik het een nadeel dat ze niet nog apart verpakt zitten. Daarom heb ik ook deze koekjes bewaard in een Ikea-zak, zodat ik ook deze koekjes niet in één keer op hoefde te eten.

Deze koekjes zijn erg lekker, alleen hadden ze van mij net iets groter mogen zijn! Het heeft nu de grootte van een pepernoot. En als ik de koekjes op de verpakking zie, had ik ze ook groter ingeschat.

 

Crackers with Olive Oil & Rosemary

Van de ‘’koekjes’’ was dit zeker wel mijn favoriet! Het is erg fijn dat de verpakking hersluitbaar is. Deze crackers zijn erg lekker om zo te eten, maar ook ontzettend lekker met iets van beleg of een salade.

Mijn oma vond het jammer dat ze mij nooit een koekje of iets dergelijks aan kan bieden. Daarom heb ik 2 zakken met deze crackers bij haar thuis neer gezet.  Voortaan kan zij mij dus ook iets lekkers aanbieden als ik bij haar op bezoek ben. En even tussendoor… ik kom eigenlijk nooit wat tekort bij mijn oma. Zij heeft altijd wel iets in huis dat van nature glutenvrij is.

 

Brownies bakmix

Er zitten aardig wat voordelen aan deze brownie bakmix. Je hoeft namelijk zelf maar weinig ingrediënten toe te voegen. Er zit een papieren bakvorm bij, zodat je altijd het juiste formaat bakvorm hebt. En het is ook echt erg gemakkelijk te maken.

Vers vond ik deze brownie een klein beetje aan de sponzige kant, maar wel lekker van smaak. Naarmate de brownie langer stond, vond ik hem lekkerder worden!

 

 

Universele bakmix

Oeps, nu schaam ik mezelf toch wel een klein beetje. Deze bakmix staat namelijk nog steeds in de kast! Ik was van plan om hier in ieder geval een keer een pizza van te maken. Verder had ik nog niet heel veel ideeën voor deze mix. Alleen, bijna een half jaar later, is het er nog steeds niet van gekomen om hier een pizza van te maken of andere lekkere dingen!

 

Komende glutenvrije week

Ik hoop heel erg dat de pizza’s en de crackers weer te koop zullen zijn! Want dit waren toch wel mijn echte favorieten. Natuurlijk is het ook altijd leuk om weer iets nieuws te proberen. Dus mochten er nieuwe producten te koop zijn, dan is de kans heel erg groot dat ik deze producten ook zal kopen.

Van welke producten hoop jij dat ze weer te koop zullen zijn?

2 gedachten over “Glutenvrije actieweek Lidl

 1. Hele fijne producten. Jammer dat die niet altijd in het assortiment zitten. Mijn toastjes zijn op en niet meer te krijgen. Jammer

  1. Fijn he! Eerst was deze actieweek 2x per jaar, maar ik heb het idee dat het nu meer richting 3 à 4x per jaar gaat. Ik hou er altijd rekening mee dat ik vaak een half jaar moet wachten tot ik het weer kan inslaan. Vandaar dat ik de crackers (die vind ik veruit het lekkerste!) in grote aantallen insla. Wellicht ook een idee voor jou de volgende keer! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *