Glutenvrije High Tea bij Emma Restaurant – Eindhoven

Glutenvrije High Tea bij Emma Restaurant – Eindhoven

Een tijdje terug heb ik een groep aangemaakt op Facebook. In deze groep worden glutenvrije hotspots en evenementen gedeeld uit Noord-Brabant. Ook heb ik een keer gevraagd of er interesse was om een keer af te spreken met elkaar, natuurlijk in Noord-Brabant. De interesse hierin was enorm! Reden genoeg dus om een keer met elkaar af te spreken, daarom zijn we op zondag 7 april gaan high tea’en bij Emma in Eindhoven. We hadden een Pinkies High Tea, waarbij de zoete lekkernijen van Pinkie Patisserie kwamen.

 

Zelf was ik eigenlijk nog helemaal niet bekend met Emma, maar wat is dit een ontzettend leuke en sfeervolle plek! We  konden kiezen uit diverse smaken thee, we kozen voor een pot rooibos en een pot groene thee.

 

 

 

 

 

De eerste ronde was een romige, lekker gekruide pompoensoep.  Dat was een erg goede start van deze high tea, al zeg ik het zelf!

 

 

Hierna kregen we vier soorten broodjes: met avocado, met zalm, met makreel en met rauwe ham. Deze broodjes waren ook echt ontzettend lekker!

 

Daarna kregen we een schaaltje met daarin een bolletje ijs en witte chocolade met daarop rood fruit. Na de eerste twee hartige rondes, was dit een verfrissende ronde en wederom erg lekker!

 

 

 

De volgende ronde bestond uit: bonbons, macarons en merengue. Dit was de zoete ronde en viel bij de een net wat beter in de smaak bij de ander (qua zoetheid).

De laatste ronde was een mango dessert met onder andere kokos en passievrucht. De opmaak van dit bord was erg mooi en maakte van deze gang echt een feestje!

Het was een erg gezellige en vooral erg lekkere en goed verzorgde middag! Mijn complimenten voor Emma!

Het was zeker voor herhaling vatbaar, dus wie weet spreken we binnenkort nog een keer af met de liefhebbers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *