Glutenvrije traktaties #wijbloggenglutenvrij

Glutenvrije traktaties #wijbloggenglutenvrij

#wijbloggenglutenvrij staat vandaag in het thema van glutenvrije traktaties. Onder aan deze blog staat een lijstje met de andere bloggers die vandaag mee doen.

Zelf heb ik geen ervaring in het kopen of maken van glutenvrije traktaties voor bijvoorbeeld op school of bij de sportvereniging. Gelukkig weet ik wel  dat er aardig wat mogelijkheden zijn om glutenvrij te trakteren. In de blog vandaag benoem ik een aantal voorbeelden.

  • Groente en fruit

Groente en fruit is altijd glutenvrij, maar natuurlijk is het wel van belang om kruisbesmetting te voorkomen. Met groente en fruit kun je ook de leukste creaties maken. Ben je inspiratieloos? Neem dan eens een kijkje op Pinterest of typ eens ‘’gezonde traktatie’’ in op Google.

  • Chips

Chips is lang niet altijd glutenvrij, maar er is gelukkig wel genoeg glutenvrije keus. Merken zoals bijvoorbeeld Lays en Croky hebben glutenvrije chips in het assortiment.

  • Snoep

Snoep is lang niet altijd glutenvrij, maar er is gelukkig wel genoeg glutenvrije keus. Merken zoals bijvoorbeeld Maoam en Haribo hebben glutenvrije snoep in het assortiment

  • IJs

Ijs is lang niet altijd glutenvrij, maar er is gelukkig wel genoeg glutenvrije keus. Merken zoals bijvoorbeeld Magnum en Ola hebben glutenvrije ijs in het assortiment.

  • Voorverpakte glutenvrije traktaties

Tegenwoordig kun je erg veel voorverpakte glutenvrije producten kopen in de supermarkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de brownies van Damhert, de Brusselse wafels van Schär of de roomboter cake van Consenza.

  • Zelf bakken

Persoonlijk vind ik het altijd het leukst om zelf iets te bakken. Dit kan van alles zijn: koekjes, cupcakes, muffins, taartjes, etc. Op mijn blog vind je diverse recepten, van bijvoorbeeld: chocoladetruffels, brownie met frambozen, chocolade lava cakejes, salted caramel oreo cupcakes en nog veel meer!

 

Ben je na de bovenstaande ideeën nog steeds op zoek naar concrete voorbeelden? Bekijk dan eens mijn blogs met daarin de wekelijkse glutenvrije aanbiedingen, mijn blogs met daarin de glutenvrije producten van de huismerken van Jumbo, Plus of Albert Heijn of mijn blogs met daarin de glutenvrije producten van bijvoorbeeld Lays of Ola.

 

#wijbloggenglutenvrij

Deze blog is onderdeel van #wijbloggenglutenvrij. De andere bloggers die deze maand mee doen zijn:

2 gedachten over “Glutenvrije traktaties #wijbloggenglutenvrij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *