Glutenvrije voornemens 2019

Glutenvrije voornemens 2019

Het is weer de 15e van de maand. En dat betekend dat het weer tijd is voor #wijbloggenglutenvrij. Ook in 2019 wordt dit mooie initiatief gewoon doorgezet! 2019 is nog maar net gestart en daarom gaat het vandaag over de glutenvrije voornemens van de bloggers. Onderaan deze blog staat een lijstje met de andere bloggers die deze maand mee doen.

In de blog van vorig jaar gaf ik al aan dat ik normaal gesproken niet zo ben van de voornemens. Daarom heb ik vorig jaar een aantal doelen gesteld voor 2018. Nu ik vandaag terug kijk naar die doelen van 2018, zie ik dat er weinig van terecht is gekomen. Dit komt doordat 2018 een erg druk, maar ontzettend mooi, jaar is geweest. Ik ben in januari 2018 namelijk gestart met mijn baan bij mijn huidige werkgever, voor 20 uur in de week. Aan het eind van 2018, en nu nog steeds, zit ik op 35 uur in de week. Je begrijpt dat daardoor mijn privé agenda ook wat is aangepast.

In 2019 ga ik het nog een klein beetje gekker maken, want ik ga in februari namelijk starten met mijn vervolgopleiding tot MKB Accountant. Deze opleiding duurt qua theorie 2 jaar en daarnaast nog 3 jaar praktijkstage. Gelukkig is dit wel maar één dag in de week naar school. Maar je begrijpt dat ik dan dus ook weer huiswerk moet maken, moet leren voor tentamens en verslagen moet schrijven.

Voor 2019 heb ik daarom besloten om niet te veel/geen doelen te stellen op het gebied van een x-aantal recepten maken, een x-aantal keer uit eten gaan, een x aantal blogs plaatsen etc.

In 2019 wil ik echter wel gaan kijken of ik mijn blog een upgrade kan geven. Ik wil graag hier en daar wat dingen aanpassen voor én achter de schermen.

Verder hoop ik in 2019 dat mijn energieniveau weer een stukje beter is dan in 2018. Dit zou betekenen dat ik naast mijn werk en opleiding, weer wat extra tijd en energie heb om aan mijn blog te besteden. En jullie te voorzien van leuke content!

 

#wijbloggenglutenvrij

Deze blog is onderdeel van #wijbloggenglutenvrij. De andere bloggers die deze maand mee doen zijn:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *