Glutenvrije voornemens #wijbloggenglutenvrij

Glutenvrije voornemens #wijbloggenglutenvrij

Inmiddels zitten we alweer 2 weken in 2018. Het is vandaag zelfs alweer de 15e en dat betekent dat het weer tijd is voor #wijbloggenglutenvrij. Iedere 15e van de maand schrijven meerdere bloggers over hetzelfde onderwerp. Aangezien 2018 nog maar kort begonnen is, bloggen we deze keer over onze glutenvrije voornemend. Onderaan deze blog staat een lijstje met de andere bloggers die deze maand mee doen.

Ik kan wel zeggen dat 2018 voor mij erg goed is begonnen! De jaarwisseling zelf vierde ik samen met mijn vriend in Berlijn. Wat we hier precies gedaan, gezien en gegeten hebben lees je in deze blog.

De dag nadat we terug waren gekomen uit Berlijn ben ik gestart met mijn nieuwe baan. Na de diagnose heb ik een tijdje ziek thuis gezeten, maar ik vond dat het nu weer tijd werd om mezelf nuttig te maken en weer aan het werk te gaan. Het werken bevalt me weer ontzettend goed en ik ben dan ook erg blij dat ik deze stap gezet heb!

Goed, maar wat zijn dan mijn (glutenvrije) voornemens voor 2018?

Om heel eerlijk te zijn ben ik normaal niet zo van de voornemens. Vaak zijn dit goed-maak-dingetjes, zodat je bijvoorbeeld eind 2017 nog kon zeggen: nu pak ik dit snoepje of koekje nog, want in 2018 mag het niet meer. Daarnaast vind ik dat je het hele jaar door voornemens zou kunnen maken en mee kan starten en dat niet per se aan het begin van het jaar zou moeten.

Maar toen ik het onderwerp van vandaag zag, kwamen er toch wel een aantal voornemens/doelen in me op:

  • Ik wil dit jaar iedere maand mee doen aan #wijbloggenglutenvrij.
  • Ik wil dit jaar mezelf inzetten voor de coeliakiemaand.
  • Ik wil dit jaar mezelf in zetten voor #decemberglutenvrij.
  • Ik wil dit jaar minimaal 3x in de week een blog online zetten:
  1. Dinsdag
  2. Vrijdag
  3. Zondag: de glutenvrije aanbiedingen van die week

 

Daarnaast heb ik een behoorlijke lijst aan glutenbevattende producten of gerechten liggen, waar ik graag een glutenvrij recept voor zou willen maken. Deze lijst is behoorlijk lang, dus laat ik zeggen dat ik hier minimaal 5 dingen van af wil strepen dit jaar.

Tevens heb ik ook een behoorlijke lijst aan restaurants waar ik graag nog eens glutenvrij zou willen gaan eten en een review over wil schrijven. Ook deze lijst is behoorlijk lang, dus laat ik ook hierbij zeggen dat ik hier minimaal 5 dingen van af wil strepen dit jaar.

Maar wat ik vooral hoop voor 2018: is dat ik een goed glutenvrij jaar mag hebben. Dus een jaar met weinig (het liefst geen!) glutenfouten. Een jaar met veel en lekkere glutenvrije recepten, vakanties, dagjes uit en uit etentjes. Een jaar waarin ik veel nieuwe glutenvrije producten mag en kan proberen en testen. En een jaar waarin ik veel leuke en interessante blogs online mag en kan zetten, waarmee ik jullie hopelijk ook weer verder kan helpen!

 

Ik ben erg benieuwd naar jouw glutenvrije voornemens! Laat jouw voornemens gerust achter door middel van een reactie!

 

#wijbloggenglutenvrij

Deze blog is onderdeel van #wijbloggenglutenvrij. De andere bloggers die deze maand mee doen zijn:

2 gedachten over “Glutenvrije voornemens #wijbloggenglutenvrij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *