Hiep hiep hoera – Smaakvol Glutenvrij 1 jaar!

Hiep hiep hoera – Smaakvol Glutenvrij 1 jaar!

Vandaag bestaat Smaakvol Glutenvrij precies één jaar! En onder het mom van: wie jarig is trakteert, organiseer ik samen met Glutenvrije Webshop een win-actie!

Een jaar geleden had ik totaal niet verwacht dat mijn blog, op dit moment – één jaar later, bijna 1.000 volgers zou hebben op Facebook. Ik vind het echt fantastisch dat ik zoveel mensen van dienst kan zijn met mijn blog. Door bijvoorbeeld het delen van recepten, glutenvrije aanbiedingen, reviews van restaurants, vakanties en dagjes uit en andere praktische tips! Alle leuke en lieve reacties, daar doe ik het uiteindelijk allemaal voor! En dat zorgt tevens weer voor nieuwe inspiratie en blogs.

Ik vind het ook erg tof dat ik nu zo’n leuke win-actie kan en mag doen. En daarmee één van jullie blij kan maken! Glutenvrije Webshop heeft een super pakket samengesteld.  Wat er precies in het pakket zit en hoe je dit pakket kan winnen, lees je hieronder.

 

Wat zit er in het pakket?

 • Trafo – Aardappelchips Olijfolie
 • Schär – Milly Gris & Ciocc
 • Sam Mills – Fettucine
 • Coppenrath – Chocoladekoekjes met vanille creme vulling
 • Lovechock – Creamy Hazelnut Matcha
 • Beltane – Spaghetti Macaroni Bolognaise
 • Amaizin – Taco Shells
 • Mrs Crimble’s – Chocolade Makronen
 • Consenza – Croissants
 • Consenza – Pannenkoekshaker
 • Le Pain Des Fleurs – Quinoa Crackers
 • Urtekram – Havervlokken
 • Hanneforth – Chocolade Cake Bakmix

 

Hoe maak je kans op dit pakket?

 • Like Smaakvol Glutenvrij op Facebook en Instagram;
 • Like Glutenvrije Webshop op Facebook en Instagram;
 • Laat hieronder in een reactie weten voor wie je dit pakket wil winnen en waarom;
 • Reageren kan tot woensdag 3 januari 17.00 uur. De winnaar krijgt op vrijdag 5 januari bericht van mij.

 

Deze win-actie is in samenwerking met Glutenvrije Webshop tot stand gekomen.


36 gedachten over “Hiep hiep hoera – Smaakvol Glutenvrij 1 jaar!

 1. Samen met Glutenvrije Webshop heb ik een winnaar gekozen.

  Margriet Riemeijer jij bent de gelukkige winnares! Heel veel plezier met dit glutenvrije pakket voor jullie zoontje. Hopelijk vinden jullie hiermee lekkere nieuwe producten voor hem. En vergemakkelijkt dit de zoektocht naar producten, nadat nog niet zo lang geleden de diagnose bij hem is gesteld.

  Zou je even via een privé berichtje contact met me kunnen opnemen en daarin je adresgegevens delen? Dan stuur ik het pakket zo snel mogelijk naar je toe!

  Van harte gefeliciteerd! 🙂

 2. Gefeliciteerd, ik doe graag een poging voor me zoontje van 3.5 hij zit nu net op glutenvrij en is nog aan testen kwa producten nou wil ie heel veel niet hebben want dat zegt ie al ik mag dat niet hebben hij begint gelukkig nu net weer wat te eten dus zou heel leuk zijn dan leert ie weer nieuwe producten kennen

 3. Gefeliciteerd! Ik zou hem graag willen winnen, ik eet namelijk nog niet zo heel lang Glutenvrij en ik heb alles in het pakket nog nooit geproefd dus ik zou het graag willen proberen

 4. Proficiat! 🙂 Ik zou dit ook wel graag willen uitproberen, zo kan ik genieten samen met mijn vriendin van wat nieuwe smaken. Dat is pas goed het nieuwe jaar inzetten! 🙂

 5. Ik zou het graag voor mijzelf winnen. Weet net dat ik coeliakie heb en ben nog erg aan het wennen en uitzoeken. Een mooi pakket zou daarbij helpen, kan ik mooi alles uitproberen!

 6. Ten eerste van harte gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan!

  Ik zou het pakket graag voor mijn zusje en voor mijzelf winnen. Dit omdat wij sinds ongeveer 4 maanden glutenvrij eten. Geen coeliakie, maar wel overgevoelig. Dankzij glutenvrij eten ben ik eindelijk na dik 3 jaar van mijn maagtabletten af Ik zou graag deze lekkere dingen uit dit pakket willen proberen met mijn zusje!

 7. Voor wie? Nou gewoon, voor mijzelf!! Ik heb gelukkig geen coeliakie, wel een intolerantie voor tarwe. Maar ik ben er sowieso van overtuigd dat gluten niet gezond zijn.

 8. Gefeliciteerd met het 1-jarige jubileum! Ik zou heel graag dit heerlijke pakket willen winnen om samen met mijn moeder en dochter op te eten. Wij hebben alle 3 coeliakie en houden van lekkere dingen. Dat gaat met dit pakket dus helemaal goed komen!!

 9. Oh super leuk voor mijn zoontje, een soort van kerstpakket helemaal voor hem. Niets is leuker voor kinderen dan zo’n pakket uitpakken alleen is het dan een teleurstelling als je er (zoals bij mijn kerstpakket) bijna niets van mag. Met dit pakket zou je hem heel blij maken

 10. Van harte Zou het graag voor mezelf willen winnen. Moet vanwege mijn diagnose Coeliakie sinds 4 maanden glutenvrij eten. In het pakket zitten alles wat ik nog nooit heb geproefd. Zou fantastisch zijn om het eens te proberen. Hoe meer keuze in eten hoe fijner!

 11. Top! Ook lactosevrij! Zou leuk zijn als pleister op de wonde voor mijn ziek zijn tijdens de kerst! Mss heb ik dan nog wat aan oud en nieuw! Mits ik dan opgeknapt ben!

 12. Gefeliciteerd met het eenjarig bestaan!! Met veel plezier lees ik de blogs! De blogs geven me veel inspiratie, helaas zijn de meeste producten die in het pakket zitten nergens te koop hier in de buurt. Omdat ik erg van het uitproberen ben, lijkt het me leuk om het pakket te winnen en zo weer nieuwe producten te ontdekken.
  Geniet vandaag extra van het eenjarig bestaan!!

 13. Eerst en vooral proficiat met je geweldige blog kanjer
  Ik doe heel erg graag mee mij vriendin heeft pas te horen gekregen dat
  Zei coeliakie heeft en ik zou haar graag verassen met dit geweldige pakketje
  Zo kan zei ook is wat nieuws leren kennen en lekker genieten van al dat lekkers
  Zonder te hoeven na te denken

 14. Gefeliciteerd! Een jaar! Ik nu half jaar diagnose en glutenvrij. Nog steeds ben ik op zoek naar nieuwe producten en lekkere alternatieven. Daarom zou ik graag dit pakket winnen!

 15. Van harte gefeliciteerd!
  Glutenvrij…, al een tijd ben ik op zoek naar nieuwe producten. Deze zijn voor mij nieuw. Nog niet geprobeerd. Zou fijn zijn als het mocht.
  Bij voorbaat dank en succes met jullie pagina!

 16. Eigenlijk zou ik zelf heel graag dit pakket willen winnen. Sinds 7 juli eet ik gluten vrij nadat er coeliakie is ontdekt. En ben nog steeds in onderzoek naar nieuwe en lekkere producten.

 17. gefeliciteerd!
  Ik zou graag dit pakket voor mezelf willen winnen.
  Ik weet sinds 2 maanden dat ik coeliakie heb.
  Dit pakket zou me goed op weg helpen, aangezien ik nu nog niet echt veel glutenvrije dingen heb ontdekt.

 18. Proficiat met je 1-jarig bestaan, wat vliegt de tijd! Op naar nog vele leuke jaren. Ik doe graag mee met je winactie. Met deze prachtige producten zou ik een lekkere lunch voor mijn vrienden klaarmaken om te laten zien dat glutenvrij eten echt wel lekker kan zijn. Fingers crossed!

 19. Gefeliciteerd, vlak nadat we wisten dat onze dochter coeliakie had, ben jij begonnen.
  Mede dankzij jou site ben ik snel op stoom gekomen wat wel en niet mag. Nu dik een jaar later zijn de antistoffen in mijn dochters bloed nihil. Dus graag wil ik winnen voor mijn 8 jarige dochter Indy.

  1. Dankjewel!

   Wat lief en fijn om te horen dat jullie aan mijn blog hulp en steun hebben gehad! Daar doe ik het uiteindelijk allemaal voor en is voor mij ook de grootste reden om door te blijven gaan met Smaakvol Glutenvrij!

   Fijn dat de antistoffen zo goed zijn gedaald! Fingers crossed, en misschien win je dit pakket wel! 🙂

  2. Ook ik heb de pagina`s geliked omdat ik het een leuke winactie vind. Deze producten ken ik nog niet dus zou erg leuk zijn om deze te ontdekken.

 20. Gefeliciteerd!! Ik zou het pakket graag willen winnen voor ons zoontje die over 3 weken 2 wordt. We weten sinds een half jaar dat hij coeliakie heeft en zijn dus nog erg aan het kijken wat wat voor hem is en wat hij lekker vindt. Dit pakket bevat veel nieuwe dingen voor hem. Dus zou leuk zijn!

  1. Samen met Glutenvrije Webshop heb ik een winnaar gekozen.

   Margriet Riemeijer jij bent de gelukkige winnares! Heel veel plezier met dit glutenvrije pakket voor jullie zoontje. Hopelijk vinden jullie hiermee lekkere nieuwe producten voor hem. En vergemakkelijkt dit de zoektocht naar producten, nadat nog niet zo lang geleden de diagnose bij hem is gesteld.

   Zou je even via een privé berichtje contact met me kunnen opnemen en daarin je adresgegevens delen? Dan stuur ik het pakket zo snel mogelijk naar je toe!

   Van harte gefeliciteerd! 🙂

 21. Hieperdepieper! Hoeravan harte gefeliciteerd! Ik zou dit palet heel graag winnen voor mijn zoon…..we zijn samen glutenvrij maar hij heeft het echt verdiend. Staat naast school en werk (kok) dagelijks voor me klaar nadat ik onverwachts sinds 8 weken behoorlijk hulpbehoevend ben…..

 22. Gefeliciteerd, ik zou dit pakket graag willen winnen omdat ik sinds kort helemaal glutenvrij eet en veel dingen nog moet uitzoeken. Ik vind het best een uitdaging zeker met de feestdagen. De zoektocht naar goede nieuwe producten daarentegen ook. Dus ik ben heel benieuwd!!

 23. Gefeliciteerd Marleen!
  1 jaar pas. Ik heb het idee dat jij er al veel langer bij hoort. Al heb ik je nog nooit in het echt ontmoet. Misschien binnenkort?
  En voor je het weet zit jij ook op (bijna) 9 jaar .

  Het pakket zou ik graag winnen. Er zitten namelijk veel artikelen in die ik nog niet ken. En er zitten veel dingen in waarvan ik denk dat mijn dochter ze lekker vind. En dat gebeurt niet zo vaak.

  Groetjes, Mirjam

  1. Altijd leuk he, om nieuwe producten te blijven ontdekken en proberen!

   Ik heb je eens ontmoet bij de bloggersbijeenkomst van de coeliakiemaand. En ik zag dat ze binnenkort eens in Amsterdam wilde afspreken. Ik weet alleen nog niet of ik daarbij kan zijn, dat is voor mij namelijk een eindje rijden. Haha.

   Ik heb ook zelf ook echt het idee dat ik al veel langer mee doe. Het scheelt natuurlijk dat ik zo goed als iedere maand mee heb gedaan met #wijbloggenglutenvrij en ik al heel wat andere leuke dingen heb mogen en kunnen doen met mijn blog! 🙂

   Fingers crossed, voor het winnen van dit pakket! 🙂

 24. Hiep hiep hoera van harte gefeliciteerd!! Ik doe graag mee in de zoektocht naar lekkere producten voor mijn zoontje van 6! Sinds 3 maanden glutenvrij..
  Duimen maar…..
  En succes met je blogs
  Fijne dagen

 25. Van harte gefeliciteerd!
  Ik vind je blog erg leerzaam en nuttig!
  Graag zou ik dit pakket voor mijzelf willen winnen. Ik eet pas sinds een jaar glutenvrij en leer steeds meer nieuwe producten kennen voor een smaakvolle maaltijd.
  Veel van de producten uit dit pakket ken (ik) nog niet.
  In de supermatkten is lang niet alles te koop dus wellicht zal ik hierdoor wat sneller online gaan bestellen bij de glutenvrije webshop!

 26. Dit pakket zou ik graag voor mij en mijn kinderen willen winnen. Wij hebben alle drie coeliakie en geld is behoorlijk krap op dit moment. Daarom zou het voor ons fantastisch zijn om dit te winnen.

 27. gefeliciteerd met het 1jarige bestaan van je site.
  Ik zou dit leuke pakket met voor mij veel nieuwe producten graag willen winnen. In januari vier ik min 50ste verjaardag en zou dit pakket een mooi kado zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *