IK VERLOOT (BIJNA) EEN GLUTENVRIJE TAART

IK VERLOOT (BIJNA) EEN GLUTENVRIJE TAART

Ik vind het echt heerlijk om deze blog bij te mogen en kunnen houden. Met mijn verhaal en ervaringen, help ik anderen. En dat wordt ook zeer gewaardeerd door jullie. Ik vind dat echt super tof! Samen staan we immers sterker!

Waar ik mijn blog ben gestart als uitlaatklep en informatiebron voor mijzelf, is het nu een maandelijks goedbezochte blog. Om dit met jullie te vieren verloot ik bij 1.500 volgers op Facebook een glutenvrije taart. Ja echt waar, ik duik misschien voor jou de keuken in!

Wil jij kans maken op deze taart? Volg mij dan snel op Facebook. Nog een paar volgers en dan wordt de taart verloot! Jummie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *