Ludiek – Veldhoven

Ludiek – Veldhoven

Vorige week heb ik sinds lange tijd weer eens afgesproken met een ‘’oud’’ klasgenootje. We hebben bij elkaar op het voortgezet onderwijs in de klas gezeten. Na deze school hebben we elkaar eigenlijk niet meer gezien of gesproken. Dat kan goed 7 jaar geleden zijn dus. We vonden het de hoogste tijd om weer eens met elkaar in contact te komen en besloten om te gaan lunchen bij Ludiek in Veldhoven.

Mijn zus heeft hier al eens eerder geluncht en liet me toen weten dat er een glutenvrije kaart is. Dat was voor mij een reden om deze keer niet vooraf te bellen en te informeren. In de hoop gewoon een keer ‘’normaal’’ ergens te kunnen gaan eten zonder de nodige voorbereidingen te moeten treffen.

Toen ik de kaart opende zag ik voorin staan dat er een speciale glutenvrij kaart was. Ik dacht dat daarom dus dat ik naar deze glutenvrije kaart zou moeten vragen. Maar toen ik even door bladerde kwam ik de glutenvrije kaart tegen. Ik heb meerdere keren gecontroleerd of ik wel echt goed aan het kijken was. Er was immers zoveel keuze, dat kon haast niet waar zijn! De twee foto’s hieronder zijn van de glutenvrije kaart. Ben je benieuwd naar deze kaart? Deze kun je hier online vinden!

 

Bij de ‘’gewone’’ kaart werden alle gerechten met een speciale naam genoemd. Op de glutenvrije kaart was dit niet het geval, daar stond gewoon de omschrijving. Toen mijn broodje geserveerd werd, werd ook de speciale naam genoemd. Ik wist dus even niet of dit broodje nu wel of niet voor mij bestemd was. Daarom controleerde ik dit nogmaals door te vragen of dat het glutenvrije broodje was. Dit was het geval .

En wauw! Wat kreeg ik toen een heerlijk uitziend broodje voor mijn neus gezet!

 

Het was zo lekker, dat ik het niet kon laten staan. Ik zat al aardig vol gegeten, maar toch zou ik het opeten omdat het zo lekker was. Ja… daar zou je bijna buikpijn van krijgen, maar dan niet van de gluten!

Zo nu en dan kom ik in het citycentrum van Veldhoven. Eén ding is zeker deze plek ga ik onthouden voor de volgende keer!

En trouwens… het was erg leuk om haar weer eens gesproken te hebben! We hebben zelfs weer een vervolg afspraak gepland staan. En nee, niet pas over 7 jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *