Mexicaanse Nachos

Mexicaanse Nachos

Dit recept is echt ideaal, maar ook nog eens ontzettend lekker! Daarnaast kun je er ook nog eindeloos mee combineren. Bij deze variant koos ik ervoor om paprika, champignons en rode ui in te doen. Maar natuurlijk had ik er nog veel meer door kunnen doen, zoals bijvoorbeeld gehakt of courgette.

Omdat je dit recept eindeloos kunt combineren qua grootte maar bijvoorbeeld ook qua vulling, benoem ik niet de hoeveelheden maar alleen de ingredienten:

  • Nacho’s
  • Chili saus
  • Creme fraiche
  • Paprik
  • Rode ui
  • Champignons
  • Geraspte kaas

 

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  • Pak een ovenschaal en bedek de bodem met een laag nacho’s.

  • Snij de gewenste hoeveelheid groenten fijn, bak dit kort aan en verdeel een gedeelte van deze groenten over de laag nacho’s.

  • Verdeel wat chilisaus over de nacho’s en groenten.

  • Leg er dan weer een laag nacho’s op, een laag groenten en weer een laag chilisaus. Herhaal dit net zo vaak als gewenst is.
  • Top het af met een lekkere goede laag geraspte kaas.

  • Bak de nacho’s 10 a 15 minuten in de voorverwarmde oven. Ik vind het af en  toe ook nog wel eens lekker om er even de grill bij aan te zetten, of de ovenstand even te verhogen naar 200 graden Celsius.
  • Als laatste meng je wat creme fraiche met een klein beetje chilisaus. Dit is heerlijk om de nacho’s in te dippen.
  • Eet smakelijk!

Mexicaanse nacho's

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *