Nieuw recept: Brownie met frambozen

Nieuw recept: Brownie met frambozen

Benodigdheden

  • 200 gram pure chocolade
  • 250 gram boter
  • 350 gram bruine basterdsuiker
  • 4 eieren
  • 175 gram witte bloem van Doves Farm
  • 10 gram bakpoeder
  • 50 gram cacaopoeder
  • 125 gram diepvries frambozen

 

Werkwijze

  • Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius.
  • Smelt de chocolade, samen met de boter, in een pannetje op laag vuur.
  • Doe de suiker, de eieren, de bloem, de bakpoeder en de cacao in een kom, en meng dit tot een samenhangend geheel.
  • Voeg de gesmolten chocolade beetje bij beetje toe, en roer alles goed door totdat je een egale massa hebt.
  • Leg een velletje bakpapier in een ovenschaal en giet het beslag er in.
  • Verdeel de diepgevroren frambozen over het beslag en druk ze half in het beslag.
  • Bak de brownie ongeveer 50 à 60 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
  • Een satéprikker moet er (zo goed als) droog uitkomen, anders moet hij nog iets langer
  • Eet smakelijk!

 


2 gedachten over “Nieuw recept: Brownie met frambozen

  1. Om heel eerlijk te zijn, heb ik dat zelf nog nooit geprobeerd. En zal het antwoord je dus verschuldigd moeten blijven. Je kunt het altijd proberen natuurlijk. Ik ben benieuwd! En alvast eet smakelijk bij het diner wat je aan je zus gaat geven! 🙂

  2. Heerlijk! Wil binnenkort een glutenvrij dinertje geven voor mijn zus, maar kan ik ook amandelmeel gebruiken ipv glutenvrije bloem?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *