Nieuw recept: Fettucini met zalm en spinazie

Nieuw recept: Fettucini met zalm en spinazie

Benodigdheden

  • 350 gram fettucini
  • 300 gram spinazie
  • 400 gram zalm
  • 250 gram cherrytomaatjes
  • 2 rode uien
  • 30 gram zonnebloempitten
  • 250 milliliter kookroom
  • 2 teentjes knoflook
  • 250 gram champignons
  • 75 gram rucola

 

Werkwijze

  • Kook de fettucini zoals beschreven op de
  • Snij de ui en de champignons, pers de knoflook en bak dit samen glazig.
  • Voeg beetje bij beetje de spinazie toe tot de spinazie volledig geslonken is.
  • Rooster ondertussen de zonnebloempitten in de oven of in een pannetje.
  • Voeg als de spinazie volledig geslonken is de kookroom toe aan de groenten.
  • Breng de saus op smaak met peper en zout of andere kruiden.
  • Snij de cherrytomaatjes door midden en voeg ze toe aan de saus.
  • Laat de saus een paar minuten op hoog vuur door koken.
  • Bak ondertussen de zalm zoals beschreven op de verpakking.
  • Serveer de fettucini samen met de saus, de geroosterde zonnebloempitten, de zalm en de rucola.
  • Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *