Nieuw recept: Haverpap met banaan en krentjes

Nieuw recept: Haverpap met banaan en krentjes

Benodigdheden

  • 1 banaan
  • 20 gram rozijnen
  • 40 gram havervlokken
  • 200 milliliter melk

Dit recept is ook lekker als je de banaan vervangt door een appel!

 

Werkwijze

  • Laat de havervlokken één nacht wellen in een bakje met water.
  • Laat de havervlokken uitlekken. Kook de uitgelekte havervlokken samen met de melk ongeveer 10 minuten op laag vuur.
  • Doe de haverpap in een schaaltje.
  • Snij de banaan in plakjes. Voeg de gesneden banaan en de rozijnen toe aan de haverpap.
  • Breng de haverpap eventueel op smaak met wat suiker of kaneel.
  • Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *