Nieuw recept: Mexicaanse ovenschotel

Nieuw recept: Mexicaanse ovenschotel

Benodigdheden

  • 70 gram maïs
  • 50 gram tortilla chips
  • 250 gram gehakt
  • 250 gram gekruide minikrieltjes
  • 1 paprika
  • 0,5 courgette
  • 125 gram champignons
  • 500 gram pastasaus
  • 1 rode ui
  • 150 gram kaas

 

Werkwijze

  • Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  • Bak het gehakt rul.
  • Snij de ui, de courgette, de paprika en de champignons voeg dit samen met de maïs toe aan het gehakt. Bak dit ongeveer 4-6 minuten mee
  • Voeg de pastasaus en de gekruide minikrieltjes toe en bak dit ongeveer 3 minuten mee.
  • Breng de saus op smaak met peper en zout of andere kruiden.
  • Vet een ovenschaal in en doe de saus er in.
  • Verdeel de tortilla chips over de saus, zodat de hele ovenschaal bedekt is met tortilla chips.
  • Verdeel vervolgens de kaas over de tortilla chips, zodat de hele ovenschaal bedekt is met kaas.
  • Verwarm de ovenschotel ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *