Nieuw recept: Mexicaanse ovenschotel

Nieuw recept: Mexicaanse ovenschotel

Benodigdheden

  • 70 gram maïs, € 0,21 Lidl
  • 50 gram tortilla chips, € 0,20 Plus
  • 250 gram gehakt, € 1,35 Lidl
  • 250 gram gekruide minikrieltjes, € 0,40 Lidl
  • 1 paprika, € 0,42 Lidl
  • 0,5 courgette, € 0,23 Lidl
  • 125 gram champignons, € 0,40 Lidl
  • 500 gram pastasaus, € 1,09 Lidl
  • 1 rode ui, € 0,13 Lidl
  • 150 gram (lactosevrije) kaas, € 1,70 jumbo

 

Prijs

  • € 6,13; voor 4 porties
  • € 1,53; voor 1 portie

 

Werkwijze

  • Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  • Bak het gehakt rul.
  • Snij de ui, de courgette, de paprika en de champignons voeg dit samen met de maïs toe aan het gehakt. Bak dit ongeveer 4-6 minuten mee
  • Voeg de pastasaus en de gekruide minikrieltjes toe en bak dit ongeveer 3 minuten mee.
  • Breng de saus op smaak met peper en zout of andere kruiden.
  • Vet een ovenschaal in en doe de saus er in.
  • Verdeel de tortilla chips over de saus, zodat de hele ovenschaal bedekt is met tortilla chips.
  • Verdeel vervolgens de kaas over de tortilla chips, zodat de hele ovenschaal bedekt is met kaas.
  • Verwarm de ovenschotel ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *