Nieuw recept: Wraps met zalm

Nieuw recept: Wraps met zalm

Benodigdheden

  • 2 wraps
  • 100 gram gerookte zalm
  • Verse kruidenkaas
  • Een kwart komkommer
  • IJsbergsla
  • 1 eetlepel zonnebloempitten

 

Werkwijze

  • Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  • Warm beide wraps op zoals beschreven op de verpakking.
  • Bestrijk één kant van de wraps met de verse kruidenkaas.
  • Beleg de wraps met de gerookte zalm. Houdt daarbij de zalm op één helft van de wrap, zodat de wrap straks makkelijker op te rollen is.
  • Snij de gewenste hoeveelheid ijsbergsla klein. Verspreid de gesneden sla over de zalm.
  • Snij de komkommer met een kaasschaaf in lange dunne plakken. Verdeel de gesneden komkommer over de sla.
  • Rooster de zonnebloempitten in de voorverwarmde van 180 graden Celcius in twee minuten. Strooi de geroosterde zonnebloempitten over de belegde helft van de wraps. De zonnebloempitten kunnen eventueel ook in een pan geroosterd worden.
  • Rol de wraps op, begin bij de belegde kant.
  • Snij de wraps door midden als je hem als lunch of diner wil pakken of snij de wraps in zes stukken als je hem als snack wil pakken.
  • Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *