Nieuwe ervaring: een buffet van Slagerij Jansen – Weebosch

Nieuwe ervaring: een buffet van Slagerij Jansen – Weebosch

Gisteren heb ik een nieuwjaarsreceptie gehad met de familie. We komen dan met de hele familie samen in een blokhut, we spelen wat spelletjes, we drinken en snoepen wat en we laten een buffet komen. Dit keer kwam het buffet van slagerij Jansen uit de Weebosch. Dit is een zelfslachtende slager, die zelf inkopen doet van zijn varkens en runderen.

Bij het bestellen van het buffet is er aangegeven dat ik zowel glutenvrij als lactosevrij ben en mijn eten daar dus op afgestemd dient te worden. Dit was voor hun geen enkel probleem; ze zouden ervoor zorgen dat ik een aparte saus zou krijgen, maar ook dat mijn eten apart geserveerd zou worden, etc. Daarnaast werd er door hun aangegeven dat ze iemand in dienst hebben die een opleiding volgt, die leert welke allergenen er zijn en hoe daar mee om moet worden gegaan. Het is echt een geruststelling om dat te weten. Je kunt er dan eigenlijk al vanuit gaan dat het wel goed gaat komen.

Gisterenmiddag was het dus zo ver. Op het moment van bezorgen hoop je toch dat alles goed is gegaan met bestellen. Dit was zeker het geval: er werd een grote rode krat binnengebracht – allemaal speciaal voor mij! Al het eten voor mij zat in aparte bakjes met daarop duidelijk aangegeven ‘’glutenvrij + lactosevrij’’.  Hier kon dus zeker geen  twijfel over bestaan.  Mijn buffet bestond uit: rijst, kip pilav, varkenslapjes, runderlapjes, aardappelsalade, ei,  garnalen, perzik, rauwkost en rosbief.

Het eten was echt ontzettend lekker en dat ook nog eens voor dezelfde prijs als dat van een gewoon buffet. Naast het feit dat ik heerlijk heb gegeten heb ik ook een ontzettend fijne en gezellige dag met de familie gehad.

Eén gedachte over “Nieuwe ervaring: een buffet van Slagerij Jansen – Weebosch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *