Nieuwe ervaring: Uit eten bij de Lunch en More – Eersel

Nieuwe ervaring: Uit eten bij de Lunch en More – Eersel

Vorig weekend hadden we met vakantievrienden afgesproken om weer eens bij te kletsen. We zouden dan ook gezellig samen wat eten. Op de planning stond om friet en chinees te gaan halen, net waar je zin in had. Bij de chinees hadden ze helaas geen glutenvrij eten en dus was er voor mij nog weinig keus over: het werd friet. Tot ik bedacht dat ze bij de Lunch en More lekkere broodjes verkopen en ze wellicht ook wel glutenvrije broodjes zouden hebben. Ik wist immers dat ze ook glutenvrije snacks hebben, dus glutenvrije broodjes was ook zeker mogelijk.

Ik belde ze van te voren op om navraag te doen. Ze waren echt super beleefd en dachten volop mee. Ze pakte de verpakkingen erbij, deelde de ingrediëntenlijst met mij en de dingen waarover ze twijfelde. Al gauw had ik een keuze gemaakt: het werd een broodje ‘’Walkie Talkie’’ – een broodje met kipreepjes en diverse groenten. Ik checkte nogmaals of de kipreepjes en de groenten apart gebakken werden. Ik werd gerustgesteld met het antwoord dat ze wisten dat dit heel erg belangrijk was en dat hun er altijd alles aan doen om alles goed gescheiden te houden.

De bestelling werd geplaatst en ik kon niet wachten tot het broodje er zou zijn. Hopelijk was het broodje net zo lekker als hun glutenbevattende broodjes.

Ik lieg niet als ik zeg dat dit echt de lekkerste glutenvrije broodjes waren die ik tot nu toe heb gehad. De broodjes zelf proefde echt niet glutenvrij en waren echt overheerlijk. De kipreepjes en de groenten maakte het broodje helemaal een feestje.

Bij de Lunch en More zijn ook een aantal glutenvrije snacks te koop, namelijk een frikandel, kroket en knakworst. En mocht je zin hebben in een lekker glutenvrij broodje, is dat voor hun ook geen probleem. Als je duidelijk aangeeft wat je wel en wat je niet mag hebben, dan denken hun volop mee in mogelijkheden, zodat jij uiteindelijk lekker onbezorgd kunt eten.

 

Update: 19-07-2017
Een tijdje terug heb ik weer een heerlijk broodje gegeten bij de Lunch en More. Ook dit broodje wilde ik graag met jullie delen: @Lunch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *