Nieuwe ervaring: ijs van Clevers – Arcen

Nieuwe ervaring: ijs van Clevers – Arcen

Vroeger zijn wij een aantal jaren op vakantie geweest in Arcen. Dat was altijd een groot feest, want dan konden we weer ijsjes eten bij Clevers.

Clevers is een ijssalon met twee terrassen. Een terras ligt aan de kant van de Maas, waar je lekker kunt wandelen of de Maas over kunt steken met een veerbootje. Het andere terras ligt aan een plein, waar diverse restaurants en cafés aan liggen. Bij Clevers is het mogelijk om schepijs te krijgen, maar ook heerlijke ijscoupes.

Soms heb ik weer zo’n zin in een lekkere coupe van Clevers en dan stappen we de auto in. Het maakt ons dan niets uit dat we daar driekwartier, enkele reis, voor moeten rijden. Gisteren was weer zo’n moment. Dit was voor mij echter de eerste keer dat ik naar Clevers ben gegaan met de diagnose coeliakie én lactose-intolerantie. Het was voor mij dus even afwachten wat de mogelijkheden waren.

Gelukkig was er vrij veel mogelijk, namelijk de smaken aardbeien, bosbessen, citroen, framboos, kiwi, mango, passievrucht en sinaasappel waren allemaal lactosevrij. Ik had zin in een zomercoupe en kon die dus ook gelukkig een bestellen. Helaas hadden ze geen glutenvrij koekje of iets voor erbij. Maar het was zo’n flinke coupe, dat ik dat totaal niet gemist heb!

Ik ben benieuwd hoe lang het duur voordat we weer zin hebben in een coupe van Clevers!

Clevers heeft niet alleen een vestiging in Arcen, maar ook in Grubbenvorst, Overloon, Plasmolen, Roermond en Kessel.

4 gedachten over “Nieuwe ervaring: ijs van Clevers – Arcen

  1. Jammer dat je geen koekje erbij hebt kunnen krijgen. Want ook hun glutenvrije hoorntjes zijn heerlijk. Niet Lactosevrij?
    Super service. Nieuwe bak aanbreken geen probleem hier. Ze weten perfect wat ze doen en hebben ook nog vele prijzen gewonnen voor hun zelfgemaakte overheerlijke ijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *