Nieuwe recepten: Schär Producten

Nieuwe recepten: Schär Producten

 

Een tijdje terug kreeg ik een flinke doos thuis gestuurd, met daarin allemaal producten van Schär. Schär heeft mij gevraagd om met een aantal van deze producten een aantal lekkere recepten te maken. Zo gezegd, zo gedaan!

In de doos zaten maar liefst 7 producten, namelijk:

 • Lemon Cake
 • Wraps
 • Ciocko Sticks
 • Zandkoekjes Bisc’or
 • Broodmix, Mix B
 • Keukenmeel, Mix C
 • Meesterbakker Brood Vital

 

Allergenen

Voor mij zelf is het erg belangrijk dat een product zowel glutenvrij als lactosevrij is. Het liefste eet ik ook geen glutenvrij tarwezetmeel. Vandaar dat ik het ook belangrijk vind om even te kijken naar de allergenen van de producten die mij zijn toegestuurd:

 • Lemon Cake: bevat eieren
 • Wraps: bevat soja
 • Ciocko Sticks: bevat melk en soja
 • Zandkoekjes Bisc’or: bevat melk en soja
 • Broodmix, Mix B: bevat lupine
 • Keukenmeel, Mix C: allergenenvrij
 • Meesterbakker Brood Vital: allergenenvrij

 

‘’Lemon Cake’’

De lemon cake was nog niet gesneden. Dat vond ik fijn, zo is de cake niet sneller droger geworden, maar kon ik ook zelf kiezen hoe groot stuk ik wilde. Het is een erg lekkere en frisse cake. Hij kruimelt wel een beetje en heeft een redelijke vaste structuur, maar dat doet niets aan de lekkere smaak!

 

‘’Wraps’’

Deze wraps heb ik al eens eerder gehad. Toen heb ik ze belegd met zalm, lekker als tussendoortje of als lunch of avondeten. Het recept kun je hier terugvinden.

Ik had al snel bedacht wat ik met deze wraps wilde doen, namelijk beleggen met kip en roerbakgroenten. Hiervoor sneed ik enkel wat kip in stukjes, bakte deze gaar in een koekenpan en voegde er de roerbakgroenten aan toe. Ik voegde er wel een beetje chili saus aan toe.

Aan één wrap had ik genoeg die avond. Vandaar dat ik de volgende dag nogmaals dineerde met één wrap. Dit keer stond mijn vriend in de keuken. Hij bakte twee hamburgers, voegde daar wat ui en tomaten en toe en smolt er wat kaas bij.

 

Deze wraps zijn echt op heel veel verschillende manieren te beleggen. Ik heb de wraps nu op drie manieren gehad, en ze waren alledrie super lekker!

 

‘’Ciocko Sticks’’ en ‘’Zandkoekjes Bisc’or’’

Helaas heb ik deze allebei deze koekjes niet zelf mogen testen, omdat er lactose in verwerkt zit. Ik heb ze daarom laten testen door mijn vriend en mijn zus, die beide regelmatig glutenvrij eten of met mij mee proeven. Beide koekjes waren erg lekker, maar de ciocko sticks waren het lekkerst!

 

‘’Broodmix, mix B’’

Met deze mix kun je heerlijke broden en pizza’s bakken! Ik besloot om er zachte broodjes mee te bakken. Bekijk hier het recept.

 

‘’Keukenmeel, Mix C’’

Met deze mix kun je volgens mij echt alle zoete baksels maken! Ik besloot om er een caramel shortcake van te maken. Bekijk hier het recept.

 

‘’Meesterbakker Brood Vital’’

Dit brood bestond uit 11 sneden. De 2 korstjes vond ik aan de dikke kant, vandaar dat ik die zelf nog eens heb doorgesneden. Ik vind het brood erg lekker en smaakvol en zeker niet droog!

Ik heb het brood met diverse dingen belegd en gegeten, zoals bijvoorbeeld met jam, met kaas, als wentelteefje. Maar ook bakte ik er een keer een spinazie omelet bij. Bekijk hier het recept.

 

Deze blog is een gesponsord bericht, waarbij ik alle 7 producten toegestuurd heb gekregen.

 


2 gedachten over “Nieuwe recepten: Schär Producten

 1. Top recept voorde zachte broodjes.
  Ik heb in lange tijd niet zo’n lekker broodje gegeten en makkelijk te maken! Dit is een blijvertje! Bedankt!

  1. Bedankt voor je leuke reactie! Ik vind deze broodjes ook echt heerlijk. En ze staan binnen 5 a 10 minuten in de oven, ideaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *