Nieuwe tip: Glutenvrije blogs

Nieuwe tip: Glutenvrije blogs

Ik vind het heerlijk om zo nu en dan een kijkje te nemen op verschillende Nederlandse glutenvrije blogs. Iedere keer weer kom ik een nieuwe glutenvrije blog tegen. Het zijn er zoveel, dat ik ze een keer onder elkaar heb gezet.

Heb jij nog meer glutenvrije blogs die ik kan toevoegen? Laat het me dan weten, dan breiden we de lijst gewoon samen uit!


4 gedachten over “Nieuwe tip: Glutenvrije blogs

  1. Hallo Marleen,
    Op mijn blog http://www.dasanderekoek.wordpress.com vind je een heleboel recepten voor glutenvrij brood, gebak en koek. Ook glutenvrij zuurdesembrood is een interessant onderwerp voor veel van mijn bloglezers. Ik ben diëtiste en maak en verzin al deze recepten zelf van diverse glutenvrije meelsoorten. Ik probeer de recepten samen te stellen met zo weinig mogelijk suiker en boter maar ze zijn heel lekker en ik geef veel tips erbij plus een mooie foto. Ik zou het fijn vinden als je naar mijn blog wil verwijzen. Succes met je blog vol met goede informatie! Kom maar eens kijken en groet van Inostrate.

    1. Ha Mirjam! Ik had jouw lijstje inderdaad al eens gezien. Ik zag dat daar ook nog een aantal Engelse blogs tussen stonden. Jammer dat ze niet allemaal meer zo actief zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *