Over mij / Contact

Over mij / Contact

Welkom op mijn blog!

Ik ben Marleen Trompenaars,  23 jaar en ik woon samen met mijn vriend Pim in Eersel. Sinds oktober 2016 heb ik de diagnose coeliakie. Dit is een auto-immuunziekte, waardoor ik niet tegen gluten kan, zelfs niet tegen één kruimeltje. In het begin is het vooral wennen en etiketten lezen, maar naarmate je weet waar je op moet letten wordt dit steeds makkelijker. Ik kan inmiddels zeggen dat ik de diagnose coeliakie een plek heb kunnen geven en er goed mee om kan gaan.

Op deze blog leg ik onder andere uit wat coeliakie inhoud, hoe je etiketten moet lezen, welke glutenvrije webshops er zijn en geef ik nog veel meer tips. Deze blog is voor mij een uitlaatklep en een hulp/informatiebron voor mensen die zelf ook glutenvrij eten, mensen die iemand die glutenvrij eet op bezoek krijgen, en natuurlijk mensen die gewoon geïnteresseerd zijn in het glutenvrije dieet.

Zelf hou ik enorm veel van lekker eten, om dit zelf te maken of om lekker uit eten te gaan. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om samen met mijn vriend op vakantie te gaan.

Naast de eerder genoemde tips deel ik ook mijn glutenvrije recepten op deze blog. Bij mijn recepten vermeld ik de prijzen van de ingrediënten, zo weet je dus meteen wat een recept gaat kosten. Glutenvrije producten zijn over het algemeen prijzig, maar ik laat zien dat glutenvrij koken helemaal niet duur hoeft te zijn.

Daarnaast deel ik op deze blog ook mijn tips en ervaringen omtrent glutenvrije vakanties en glutenvrije diners buiten huis. Zo kun jij met een gerust hart uit eten of op vakantie gaan, of weet je welke plaatsen je beter kunt vermijden als je coeliakie hebt.

Mocht je vragen, tips, opmerkingen of iets anders graag met me willen delen, dan kun je dit doen door een reactie te plaatsen op mijn blog. Maar je kunt natuurlijk ook contact met me opnemen via de mail: smaakvolglutenvrij@gmail.com. Daarnaast ben ik ook te bereiken via Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin.

Liefs, Marleen