Over mij / Contact

Over mij / Contact

Welkom op mijn blog!

Ik ben Marleen Trompenaars,  24 jaar en ik woon samen met mijn vriend Pim in Eersel. Sinds oktober 2016 heb ik de diagnose coeliakie. Dit is een auto-immuunziekte, waardoor ik niet tegen gluten kan, zelfs niet tegen één kruimeltje. In het begin is het vooral wennen en etiketten lezen, maar naarmate je weet waar je op moet letten wordt dit steeds makkelijker. Ik kan zeggen dat ik de diagnose coeliakie vrij snel een plek heb kunnen geven en er goed mee om kan gaan.

Op deze blog deel ik diverse tips. Ik leg bijvoorbeeld uit wat coeliakie is en hoe je etiketten moet lezen. Maar ook laat ik je zien welke producten glutenvrij zijn van bijvoorbeeld Unox, Ola en nog veel meer merken.

Naast de eerder genoemde tips deel ik ook mijn glutenvrije recepten op deze blog. Maar ook mijn tips en ervaringen omtrent glutenvrije vakanties, dagjes uit en diners buiten huis. Zo kun jij met een gerust hart uit eten, een dagje weg of op vakantie gaan.

Mocht je vragen, tips, opmerkingen of iets anders graag met me willen delen, dan kun je dit doen door een reactie te plaatsen op mijn blog. Maar je kunt natuurlijk ook contact met me opnemen via de mail: smaakvolglutenvrij@gmail.com. Daarnaast ben ik ook te bereiken via Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin.

Liefs, Marleen