Review: Cereal

Review: Cereal

Een tijdje terug kreeg ik  twee producten thuis gestuurd van Cereal om eens te testen, namelijk:  ‘’Citroen & kokos koekjes’’ en ‘’Pannenkoeken & wafel mix’’.

Cereal staat voor een gezond en vitaal leven, waarbij je kan genieten op een verantwoorde manier. Ze hebben verschillende assortimenten, namelijk: suikerbewust, glutenvrij, vitaliteit, vezels. De twee producten die ik thuis gestuurd heb gekregen vielen natuurlijk onder het glutenvrije assortiment.

 

‘’Citroen & kokos koekjes’’

Dit product is zowel gluten- als lactosevrij. Het bevat zelfs 30% minder suiker. Het voordeel van deze koekjes is dat ze apart verpakt zijn. In de verpakking zitten 3 losse verpakkingen met ieder 3 koekjes daarin. Dit is dus ideaal voor mij te nemen in je tas!

Ik was erg benieuwd wat ik van deze koekjes zou vinden, aangezien ik zelf niet zo’n fan ben van kokos. Maar ik vond de kokossmaak erg meevallen. De kokossmaak was zeker aanwezig, maar werd netjes gecompenseerd door de frisse citroensmaak.

Het koekje heeft ook een goede structuur. Het kruimelt nauwelijks en heeft een lekkere bite, zonder dat het koekje te hard is.

 

‘’Pannenkoeken & wafel mix’’

Ook dit product is zowel gluten- als lactosevrij. Ik heb er zelf voor gekozen om deze mix te gebruiken voor pannenkoeken, maar hij zou dus ook prima geschikt moeten zijn om er wafels mee te maken.

Ik heb van deze mix 2 soorten pannenkoeken gemaakt, namelijk normale naturel pannenkoeken en gevulde pannenkoeken met shoarma en groenten. Ik vond de naturel pannenkoek iets of wat aan de drogere kant, maar met wat poedersuiker en stroop wordt dit deels gecompenseerd. Ik vond deze pannenkoekenmix veruit lekkerder met de gevulde pannenkoek, dan met de naturel pannenkoek. Dit komt doordat de iets of wat drogere structuur daar beter wordt gecompenseerd.

Deze mix is overigens wel echt super eenvoudig te bereiden.

 

Deze blog is een gesponsord bericht, waarbij ik deze 2  producten toegestuurd heb gekregen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *