Review: D-Drinks

Review: D-Drinks

Vorige week ontving ik een pakket van D-Drinks. Tot voor kort had ik nog nooit van D-Drinks gehoord. Dat maakte het voor mij extra leuk om deze producten te mogen testen.

 

Over D-Drinks

D-Drinks is een importeur en distributeur van natuurlijke snacks en drankjes in de Benelux. De diverse merken van deze snacks en drankjes zijn:

Snacks

 • Barebells
 • Be-Kind
 • John & John
 • King Monty
 • Neat
 • Rhythm108
 • Stoats
 • The Primal Pantry

Drankjes

 • Active O2
 • Belvoir
 • Captain Kombucha
 • Cawston Press
 • Charlie’s Natural Soda
 • Dalston’s
 • Fiji Water
 • Firefly
 • Gusto Organic Drinks
 • Illy
 • Indi
 • Little Miracles
 • Pow
 • Simplee Aloe
 • The Berry Company
 • Ugly
 • Vita Coco
 • Vitamin Well
 • Vivid
 • What a Melon
 • Water Works

Ik kreeg in totaal 4 repen toegestuurd: 2 van The Primal Pantry en 2 van Be-Kind. Daarnaast kreeg ik ook 3 verschillende drankjes toegestuurd van: Water Works, Captain Kombucha en Little Miracles. Afgelopen week heb ik iedere dag één van deze producten gepakt. Ik wil graag met jullie delen wat ik ervan vond!

 

Be-Kind, Caramel Almond & sea salt

Informatie over Be-Kind

‘’Er is gezond. Er is lekker. En er is gezond en lekker. Bij Be-Kind, geloven wij dat je beide verdient. Dus als je snackstijl kieskeurig of avontuurlijk is (of een klein beetje van beide), dan is er hier iets te vieren. Het zijn meestal de noten die de wereld veranderen! Alle Be-Kind Healthy Snacks zijn gemaakt van natuurlijke noten en fruit. Geen geheime ingrediënten en absoluut niets kunstmatig hier. Gewoon een heerlijke manier om je lichaam de essentiële voedingsstoffen zoals vezels, eiwitten en antioxidanten te geven.

Allergenen informatie

Bevat amandelen, melk en soja.

Gemaakt in een bedrijf waar ook pinda’s, noten en sesamzaad wordt verwerkt.

Mijn mening

Dit is een knapperige, goedgevulde én vullende reep. Alledrie de smaken komen goed naar voren in deze reep.

Van de vier repen die ik heb getest, staat deze op nummer 1.

Ik ben zo stom geweest om hier een foto van te maken, zonder geheugenkaartje in mijn fotocamera. Dus beter gezegd: om hier geen foto van te maken! En toen ik daar achter kwam was de reep natuurlijk al lang op en had ik niets om meer een foto van te maken. Stom, stom, stom!

 

Be-Kind: Dark Chocolate, Nuts & Sea Salt

Informatie over Be-Kind

Zie hiervoor ‘’Be-Kind, Caramel Almond & sea salt’’.

Allergenen informatie

Bevat amandelen, pinda’s en soja.

Gemaakt in een bedrijf waar ook noten en sesamzaad wordt verwerkt.

Mijn mening

Dit is een knapperige, goedgevulde én vullende reep. Misschien was hij zelfs wel iets te hard, want ik vond hem soms wat lastig af te bijten. De chocolade smaak had van mij iets sterker gemogen, zodat de combinatie nog beter was uitgekomen.

Van de vier repen die ik heb getest, staat deze op nummer 2. Als de chocolade smaak sterker was geweest, had deze reep zeker op nummer 1 gestaan!

 

The Primal Pantry: Almond & Cashew Raw Paleo Bar

Informatie over The Primal Pantry

‘’Al onze bars zijn gemaakt met slechts 4-5 echte voedsel ingrediënten, zoals dadels, noten, fruit en amandelolie. Ze zijn handgemaakt en koud gedrukt (niet verwarmd) in het Verenigd Koninkrijk.’’

Allergenen informatie

Bevat amandelen en cashew noten.

Mijn mening

Ik vond dit lijken op een standaard reep en dus niet heel bijzonder. Ik vond deze reep wel wat aan de droge kant. De reep vult wel goed.

Van de vier repen die ik heb getest, staat deze op nummer 4.

 

The Primal Pantry: Coconut & Macadamia Raw Paleo Bar

Informatie over The Primal Pantry

Zie hiervoor ‘’The Primal Pantry: Almond & Cashew Raw Paleo Bar’’.

Allergenen informatie

Bevat cashew noten en macadamia noten.

Mijn mening

De kokossmaak overheerste in deze reep. Je moet dus wel echt van kokos houden, om deze reep lekker te vinden. Ik vond ook deze reep aan de droge kant, net als de andere van The Primal Pantry. De reep vult wel goed.

Van de vier repen die ik heb getest, staat deze op nummer 3.

 

Captain Kombucha: California Raspberry

Informatie over Captain Kombucha

‘’Captain Kombucha is een heerlijk, koolzuurhoudend, probiotisch drankje, handgemaakt in Portugal. Elke fles wordt gecreëerd en gefermenteerd met alleen de beste kwaliteit gekeurde BIO ingrediënten.’’

Mijn mening

Van de drie drankjes die ik getest heb, is dit het enige drankje met koolzuur. De smaak opzich is lekker. Ik vond de koolzuur alleen iets teveel overheersen, waardoor de smaak wat minder werd. Ik denk  dat ik hem lekkerder had gevonden zonder koolzuur, omdat dan de smaak nog beter uitgekomen zou zijn.

Van de drie drankjes die ik heb getest, staat deze op nummer 2. Als de koolzuur minder overheersend was geweest, had dit drankje zeker op nummer 1 gestaan!

 

Little Miracles: Green tea

Informatie over Little Miracles

‘’Little Miracles Organic Energy Drinks is een krachtige samenhang van de meest revitaliserende vruchten van de natuur, pure organische thee, gemend met de zin Ginseng en natuurlijk mineraalwater om je een gezonde boost te geven.‘’

Mijn mening

Ik verwachtte dat als ik het flesje open zou maken ik groene thee zou ruiken, zoals ik de geur van groene thee gewend ben. Dit was echter niet het geval. Ik vond de geur van het drankje en de standaard groene thee niet direct overeen komen.

Het drankje heeft een erg frisse smaak en heeft veel weg van Ice Tea Green. Dat is natuurlijk ook helemaal niet zo raar!

Van de drie drankjes die ik heb getest, staat deze op nummer 1.

 

Water Works: Cactus water

Informatie over Water Works

‘’Water Works Cactus Water is een heerlijk ontgiftend natuurlijk sap uit de stekelachtige cactusvrucht. Vol met natuurlijk voorkomende antioxidanten, vitaminen en elektrolyten met een lichte en verfrissende smaak, is dit een echte woestijnse hydratatie.’’

Mijn mening

Ik had van te voren echt geen flauw idee wat ik me voor moest stellen en kon verwachten bij dit drankje. Ik vond het een erg aparte smaak hebben, waar ik zelf niet zo’n fan van ben.

Van de drie drankjes die ik heb getest, staat deze dan ook op nummer 3.

 

Benieuwd naar

De producten die ik getest heb, hebben me nieuwsgierig gemaakt naar de andere drankjes en snacks. Met name de merken Barebells, Illy, John & John, King Monty en Simplee Aloe.

 

Deze blog is een gesponsord bericht, waarbij ik de repen en drankjes toegestuurd heb gekregen.

 

 

7 gedachten over “Review: D-Drinks

 1. Hi there. Thank you for your review of our little miracles. I’m very pleased that you like the drink – and find it refreshing! We have worked years on a blend, which stands out from the traditional (.. and let’s be honest, often bitter) green tea ice teas. If you would like to try out our other flavors do drop us a line. Best, Frederik from Little Miracles. jemma.crow@littlemiraclesdrinks.com

   1. D-Drinks heeft aan mij laten weten waar de volgende merken te koop zijn:

    The Primal Pantry – Marqt & Deen
    Be-Kind – AH to go & Marqt
    Water Works – AH to go & Marqt
    Captain Kombucha – AH to go & Marqt
    Little Miracles: AH to go & Marqt & Ekoplaza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *