Taarten

Taarten

Dat ik het ontzettend leuk vind om te koken en te bakken, is inmiddels al wel duidelijk. Ik vond dat het de hoogste tijd werd om wat foto’s van de taarten, cupcakes en andere lekkernijen te verzamelen en bij elkaar te zetten op één pagina!

 

Sweet Table (15-06-2018)

Door het zusje van mijn vriend ben ik gevraagd om een Sweet Table te maken voor haar bruiloft. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen! Afgelopen vrijdag, 15 juni, was het dan zo ver en stond er een geweldig mooie Sweet Table op hun bruiloft. Het heeft erg veel tijd en energie gekost, maar wat ik ben ik ontzettend trots op dit resultaat!

Ik maakte 36 chocolate chip cookies, 51 stroopwafels, 36 salted caramel oreo cupcakes, 36 bosbessen cupcakes en een bruidstaart. Daarnaast maakte ik 6 glutenvrije bosbessen cupcakes en 6 glutenvrije stroopwafels.

Alles wat er op deze Sweet Table stond kan ik in principe ook glutenvrij kunnen maken, aangezien ik daar de juiste recepten voor heb liggen. Het recept voor de glutenvrije variant van de salted caramel oreo cupcakes staat op mijn blog.

De complete glutenbevattende Sweet Table.

De glutenbevattende chocolate chip cookies, stroopwafels en twee soorten cupcakes.

De glutenbevattende bruidstaart.

De glutenvrije stroopwafels en cupcakes.

 

Verjaardagstaart (22-05-2018)

Mijn nichtje, van drie jaar, wist zich nog goed de taart te herinneren die ik voor de tweede verjaardag van haar zusje maakte. Ze keek mij heel lief aan en vroeg: ”Tante Leen, wil je voor mij ook zo’n mooie taart maken als ik vier wordt?” Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen! Toen ik haar vroeg wat voor taart ze graag wilde hebben kreeg ik te horen dat ze graag een taart wilde met aardbeien en smarties. De smarties heb ik vervangen door M&M’s, aangezien smarties niet glutenvrij zijn, met de onderstaande taart als resultaat.

 

Verjaardagstaart (10-11-2017)

Voor de tweede verjaardag van mijn nichtje maakte ik deze onderstaande glutenvrije taart. Deze taart is gemaakt van een biscuittaart, met een vulling van chocoladepasta, afgesmeerd met chocolade botercrème en versierd met M&M’s.

 

Moederdag taart (14-05-2017)

Dit is de eerste fondant taart die ik ooit heb gemaakt. Het resultaat viel me niet tegen, voor de eerste keer.

 

Heb jij binnenkort een verjaardag, een bruiloft of een ander feestje? En heb je geen zin om zelf in de keuken te staan? Misschien kan ik iets voor je betekenen! Neem gerust contact met me op via: smaakvolglutenvrij@gmail.com, Facebook of Instagram!