Terugblik 2018

Terugblik 2018

Inmiddels is het alweer een paar dagen 2019, tijd dus om nog eventjes kort stil te staan bij 2018. 2018 is voor mij echt een ontzettend goed jaar geweest, veel beter dan ik van te voren had gedacht:

Werk / Opleiding

Op 3 januari 2018 ben ik gestart bij mijn huidige werkgever. Ik ben toen begonnen met 20 uur in de week en had daarbij de mogelijkheid om het aantal uren uit te breiden. In het begin merkte ik dat ik om 12.30 uur echt helemaal gaar was en dat zodra ik thuis was, eerst een aantal uur moest slapen voordat ik de dag verder door kon komen. Dit slaapje werd op den duur minder en soms sloeg ik het zelfs over. Maar naar mate ik weer meer ben gaan werken, is dit slaapje weer terug gekomen.

Langzaam maar zeker heb ik mijn werkdagen uit kunnen breiden. Inmiddels werk ik vanaf november 35 uur in de week. Een flinke vooruitgang dus! Ik moet daarbij wel zeggen dat ik nog steeds zo goed als iedere dag even een uurtje à anderhalf uur ga slapen zodra ik thuis ben, om zo ook de rest van de avond een beetje goed door te komen.

Wel merk ik dat ik dit schoonheidsslaapje zo nu en dan begin over te slaan, dus wie weet gaat dit in 2019 er helemaal vanaf!

Ook heb ik in 2018 besloten om mijn vervolgopleiding te gaan starten. Deze opleiding zou ik eigenlijk in september 2016 gestart zijn, maar wegens de diagnose coeliakie heb ik dit telkens uit moeten stellen. Nu heb ik voor mezelf besloten dat ik deze opleiding aandurf (en hopelijk ook kan!). In februari 2019 ga ik met deze opleiding starten.

Vakanties / Weekendjes weg

Samen met mijn vriend ben ik in 2018 aardig wat op reis geweest:

Glutenvrije ‘’evenementen’’

Ik ben in 2018 naar 3 verschillende ‘’evenementen’’ geweest.

Productreviews

In 2018 heb ik ook een aantal mooie samenwerkingen gehad, waarbij ik producten van de volgende merken heb mogen reviewen:

Best gelezen blogs

De 10 best gelezen blogs van 2018 zijn:

  1. Jumbo huismerk – Glutenvrij
  2. Lays – Glutenvrij
  3. Haribo – Glutenvrij
  4. Albert Heijn Huismerk – Glutenvrij
  5. Delicieux – Lidl
  6. Dr. Oetker – Glutenvrij
  7. Unox – Glutenvrij
  8. Johma – Glutenvrij
  9. Glutenvrije actieweek Lidl
  10. Ola – Glutenvrij

Er zijn altijd 2 categorieën die er flink bovenuit stijgen met het aantal views. Dat is ook goed terug te zien in het bovenstaande lijstje. Dat zijn namelijk de glutenvrije producten van winkels zoals Jumbo, Plus, Albert Heijn, Lidl etc. en de glutenvrije producten uit het assortiment van de grotere merken.

Ik wens jullie allen een erg gezond, gelukkig en glutenvrij 2019 toe!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *