Twins Sweet & Tasty – Eersel

Twins Sweet & Tasty – Eersel

Twins Sweet & Tasty is een erg leuk zaakje dat nog niet zo heel erg lang geleden in Eersel is geopend. Ze hebben een ijssalon en een patisserie, maar ook kun je er genieten van een high tea of kopje koffie.

De eerste keer dat ik kennis leerde maken met hun glutenvrije gebakje was in november 2018. Een lekker fris gebakje met rood fruit, jummie! Ik was zo enthousiast over dit gebakje en dat was ook overgekomen bij mijn familie. Want voor iedere feestelijke gelegenheid die volgde (en dat waren er wel wat in december en januari) kreeg ik het glutenvrij gebakje van Twins aangeboden.

Zelf hebben wij met de feestdagen ook een cadeaubon van Twins gekregen. In deze relatief korte tijd heb ik telkens hetzelfde glutenvrije gebakje gehad. Natuurlijk is het lekker en leuk om ook eens een keer af te kunnen wisselen. Daarom besloot ik dus om te vragen of Twins meer glutenvrije gebakjes in het assortiment had. Helaas kreeg ik te horen dat dit niet het geval was.

Maar mijn geluk kon niet op, want nog geen week later zag ik een berichtje voorbij komen op Social Media met het nieuws dat er een nieuw glutenvrij gebakje in het assortiment was opgenomen. Het weekend daarna ben ik er meteen heen gereden om dit gebakje te kopen en er thuis lekker van te genieten. Ook dit gebakje was echt ontzettend lekker!

Ze hebben nu dus twee glutenvrije gebakjes in het assortiment bij Twins:

  • Passiebavarois met malse brownie (ook suikerarm)
  • Framboos bavarois met rood fruit (ook lactosevrij)

De gebakjes worden uit de vriezer verkocht. Mocht je dus besluiten om daar ter plekke te genieten van een lekker glutenvrij gebakje, laat hun dat dan van te voren even weten, dan kunnen ze daar rekening mee houden.

IJssalon

In de zomer van 2018 heb ik ook een aantal keer genoten van het schepijs van Twins. Helaas hadden ze geen glutenvrije hoorntjes, maar wie weet komt dat ook nog ooit in het assortiment.

Patisserie

Naast de twee glutenvrije gebakjes hebben ze ook een aantal glutenvrije bonbons in het assortiment.

Heb jij nu ook trek gekregen in een lekker glutenvrij gebakje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *