VA Foods (+WINACTIE)

VA Foods (+WINACTIE)

VA Foods is een familiebedrijf, wat begonnen is met een glutenvrije en lactosevrije kroket. Inmiddels is het assortiment flink uitgebreid met diverse andere producten.

De producten van VA Foods zijn bedoeld voor iedereen: met of zonder coeliakie, met of zonder een lactose-intolerantie, en ga zo maar door. Bij VA Foods vinden ze het namelijk belangrijk dat iedereen gezellig met elkaar kan tafelen.

Daarnaast bevatten de producten van VA Foods minder zout en geen smaakversterkers of kleurstoffen. Puur natuur, daar gaat het om bij VA Foods. VA Foods streeft ernaar om de producten doorgaans smaakvoller en gezonder te maken als de reguliere producten.

Deze twee bovengenoemde punten, maken de producten van VA Foods erg interessant.

Wil je ook een keer glutenvrije producten testen? Dan heb ik goed nieuws! Aan deze blog is namelijk ook een winactie gekoppeld! Benieuwd wat precies? Lees dan snel verder!

Verkooppunten

De producten van VA Foods zijn op erg veel plaatsen te koop. Hier vind je alle verkooppunten. Tevens heeft VA Foods sinds kort ook een eigen webshop waar je de producten kunt kopen.

De snack-test

Samen met mijn vriend en zijn twee broertjes, heb ik de snacks geprobeerd. We hadden de volgende snacks klaargemaakt in de frietpan: frikandellen, bamischijven, groente kroketten, groente bitterballen, rundvlees kroketten, rundvlees bitterballen en kipnuggets.

Sommige snacks heb ik op een ander moment ook uit de airfryer of uit de oven getest.

Alle producten komen hieronder één voor één aan bod. Hieronder zie je de foto’s van de snacks voordat ze de frietpan zijn in gegaan en daarna.

Frikandellen

De frikandel heb ik op 2 manieren getest, namelijk uit de frietpan en uit de airfryer. Ik vond het weinig verschil maken of de frikandel nou uit de frietpan of uit de airfryer kwam. De frikandel is erg lekker van smaak en nauwelijks te onderscheiden van een glutenbevattende frikandel.

Uit de airfryer

Ingrediënten

Kippenseperatorvlees 73%, rundvlees 11%, aardappel, water, ui, zout, kruiden en specerijen (witte peper, foelie, nootmuskaat).

Prijsinformatie : € 3.90 voor 1 pak met 5 stuks.

Bamischijven

De bamischijf heb ik alleen uit de frietpan getest. Maar ik vermoed dat de bamischijf ook het lekkerste zal zijn uit de frietpan. Deze snack is veruit mijn favoriet! Sinds mijn glutenvrije dieet heb ik geen bamischijf meer gegeten. Na de eerste hap van deze glutenvrije bamischijf was ik om! Heerlijk! Deze bamischijf is nauwelijks te onderscheiden van een glutenbevattende bamischijf.

Ingrediënten

Rijstmeel, water, groenten (ui, paprika, prei, gezeefde tomaten), aardappelzetmeel, specerijen en kruiden (uipoeder, paprikapoeder, cayenne peper, kurkuma, gemberpoeder, komijn, peterselie, venkelzaad, knoflookpoeder) natuurlijke ui aroma, palmolie, plantaardige olie (zonnebloem), suiker, malttodextrine, gist, gistextract, sambal (verse rode peper, azijnzuur, natriumbenzoaat), guargom, tapioca zetmeel, aardappelzetmeel, zout.

Prijsinformatie : € 5,65 voor 1 pak met 4 stuks.

Groente kroketten / bitterballen

De groente kroketten en groente bitterballen heb ik alleen uit de frietpan getest. Ik vond bij beide de smaak goed en de korst lekker knapperig. Mijn vriend en zijn broertjes vonden de groente kroketten en de groente bitterballen iets minder lekker. Zij eten dit normaal gesproken niet, en miste dan dus ook het vlees.   

Ingrediënten groente kroket

Water, 24% groente (prei, ui, paprika, champignons, broccoli, peterselie), rijstmeel, boekweitmeel, palmolie, aardappelzetmeel, tapioca zetmeel, specerijen en kruiden (lavas, kurkuma, witte peper, paprika poeder, nootmuskaat, kruidnagel, foelie, knoflook, tijm, uipoeder) gehydrolyseerde koolzaad, zonnebloemolie, zout, maltodextrine, gistextract, natuurlijke ui aroma, guargom.

Prijsinformatie groente kroket: € 4,99 voor 1 pak met 4 stuks.

Ingrediënten groente bitterbal

Water, 24% groente (prei, ui, rode paprika, champignons, broccoli, peterselie), rijstmeel, boekweitmeel, specerijen en kruiden (ui, paprika, prei, tijm, witte peper, zwarte peper, nootmuskaat, kruidnagel, lavas, peterselie, laurier, foelie, rozemarijn, rozemarijnextract, peterselie extract), groente extracten (chinese kool, broccoli, wortelen, prei, rode paprika) peperextract, palmolie, maltodextrine, gistextract, aroma’s, tapioca zetmeel, gemodificeerd zetmeel, aardappel zetmeel, voedingszuur (citroenzuur), parijse champignons, gekarameliseerde suiker, suiker, zout.

Prijsinformatie groente bitterbal: € 3,90 voor 1 pak met 9 stuks.

Rundvlees kroketten

De rundvlees kroketten heb ik alleen uit de frietpan getest. Ze waren erg lekker. De smaak was goed en de korst was lekker knapperig. De kroketten waren nauwelijks te onderscheiden van glutenbevattende kroketten.

Ingrediënten

Water, 12,5% rundvlees, rijstmeel, boekweitmeel, specerijen en kruiden (ui, paprika, prei, tijm, witte peper, zwarte peper, nootmuskaat, kruidnagel, lavas, peterselie, laurier, foelie, rozemarijn, rozemarijnextract) plantaardige magarine, palmolie mass balance, maltodextrine, gistextract, aroma’s, tapioca zetmeel, gemodificeerd zetmeel, aardappelzetmeel, gerehydrateerd vleesextract, gekarameliseerde suiker, suiker, stabilisator (xanthaangum), geharde plantaardige vet, guargom, zout.

Prijsinformatie: € 5,14 voor 1 pak met 4 stuks.

Rundvlees bitterballen

De rundvlees bitterballen heb ik op 2 manieren getest, namelijk uit de frietpan en uit de airfryer. Bij beide manieren heb ik de instructies op de verpakking gevolgd. De rundvlees bitterballen zijn uit de frietpan veel lekkerder dan uit de airfryer. Uit de frietpan heb je namelijk dat lekkere krokante laagje, en dat ontbreekt een beetje bij de airfryer. Verder zijn de bitterballen van smaak erg goed en nauwelijks te onderscheiden van glutenbevattende bitterballen.

Uit de airfryer

Ingrediënten

Water, 12,5% rundvlees, rijstmeel, boekweitmeel, specerijen en kruiden (ui, paprika, prei, tijm, witte peper, zwarte peper, nootmuskaat, kruidnagel, lavas, peterselie, laurier, foelie, rozemarijn, rozemarijnextract) plantaardige magarine, palmolie mass balance, maltodextrine, gistextract, gist, aroma’s, tapioca zetmeel, gemodificeerd zetmeel, aardappelzetmeel, gerehydrateerd vleesextract, gekarameliseerde suiker, suiker, stabilisator (xanthaangum), geharde plantaardige vet, guargom, zout.

Prijsinformatie: € 4,49 voor 1 pak met 9 stuks.

Kipnuggets

Ik heb de kipnuggets op drie verschillende manieren klaar gemaakt.

De eerste keer heb ik de kipnuggets in de oven gedaan. Ik heb de instructies op de verpakking gevolgd: 9 minuten in een voorverwarmde oven op 250 graden Celsius. Tussendoor heb ik de kipnuggets een keer omgedraaid. De smaak was goed, maar de kipnuggets waren niet overal even knapperig.

De tweede keer heb ik de kipnuggets in de frietpan gedaan. De smaak was nog steeds goed. Het zou immers gek zijn, als dat minder zou zijn. De korst was dit keer overal erg knapperig.

De derde keer heb ik de kipnuggets in de airfryer gedaan. Ook hier heb ik de instructies van de verpakking gevolgd.  Ook hier heb ik de kipnuggets tussendoor een keer omgedraaid. Ik vond het weinig verschil maken: de kipnuggets uit de frietpan of uit de airfryer. Bij beide manieren was de korst erg knapperig en de smaak goed.

Ingrediënten

kip, zout, specerijen (peper, komijn, nootmuskaat, gember, uipoeder, knoflookpoeder), dextrose, stabilisator (polyfosfaten) emulgator (kalium en natriumtrifosfaten), voedingszuur (natriumascorbaat), antioxidant (ascorbinezuur), mais, rijstmeel, niet gemodificeerd zetmeel (aardappel), verdikkingsmiddel (gaurgom), geraffineerde oliën en vetten (high oleic zonnebloemolie, koolzaadolie, zonnebloemolie.

Prijsinformatie: € 4,65 voor 1 pak van 250 gram.

Schnitzels

Ik kreeg ook 2 schnitzels om te testen. Ik heb eigenlijk geen schnitzels meer gegeten na de diagnose coeliakie. Af en toe had ik dat best nog wel eens lekker gevonden, dus dit was het moment!  

De 2 schnitzels heb ik in de pan klaargemaakt. Je zag ze steeds verder verkleuren en mooi bruin en gebakken worden. Vaak betekend dit ook dat de kortst lekker knapperig is. En dat was hier ook zeker het geval! Zowel mijn vriend, die gewoon gluten eet, als ikzelf, vonden de schnitzels erg lekker en nauwelijks te onderscheiden van glutenbevattende schnitzels.

Ingrediënten

Kip, water, zout, specerijen (witte peper, komijn, nootmuskaat, gember, uipoeder, knoflookpoeder), dextrose, stabillisator (polofosfaten), emulgator (kalium en natriumtrifosfaten), voedingszuur (natriumascorbaat), antioxidant 9ascorbinezuur), mais, rijstmeel, aardappelzetmeel, verdikkingsmiddel (guargom), geraffineerde olie en vetten (high oleic zonnebloemolie, koolzaadolie, zonnebloemolie)

Prijsinformatie: € 4,65 voor 1 pak met 2 schnitzels.

Bladerdeeg

Toen VA Foods de producten bij mij  thuis af kwam geven, kreeg ik naast de snacks ook een pakje bladerdeeg om te testen. VA Foods zat een tijdje daarvoor nog volop in het optimalisatieproces om tot de beste glutenvrije bladerdeeg te komen. Ik vond het bladerdeeg destijds een tegen vallen. Het bladerde wel, maar zo smaakte het niet.

VA Foods is door gegaan met het optimaliseren van het bladerdeeg. Toen ze volledig achter het aangepaste product stonden, mocht ik nogmaals het bladerdeeg testen. Dit keer was ik wel erg enthousiast over het bladerdeeg. Ik vind het erg mooi om te zien dat een product zoveel kan verbeteren in een relatief korte tijd, als je er maar tijd en aandacht aan besteed als producent.

Ik heb met beide soorten bladerdeeg appelflappen gemaakt. Op de foto links zie je de appelflappen met het eerste bladerdeeg en op de foto rechts zie je de appelflappen met het verbeterde/aangepaste bladerdeeg.

Ingrediënten

Water, palmolie (ongehard), raapzaadolie, aardappelzetmeel, rijstmeel, tapioca, maïszetmeel, bamboevezel, rietsuiker,psyllium, zout, xantaangom, citrusvezel, mono en diglyceriden, citroenzuur.  

Prijsinformatie: € 4,95 voor 1 pak met 5 stuks.

Kaassoufflé

Toen ik het nieuwe bladerdeeg kreeg om te proberen, kreeg ik ook een doosje kaassoufflés om te proberen. Voor de diagnose coeliakie at ik eigenlijk niet echt vaak kaassoufflés. Maar natuurlijk heb ik ze wel een aantal keer op en weet ik dus wel hoe het hoort te smaken. Ik vond de kaassoufflés van VA Foods een klein beetje tegenvallen.  Ik heb ze klaargemaakt inde frietpan. Ondanks dat ik dit volgens de verpakking heb klaargemaakt, was de kaas nog een beetje hard en niet helemaal gesmolten en lekker zacht. Daarnaast zat de kaar eigenlijk alleen in het midden en waren de uiteinden niet echt gevuld. Dat vond ik persoonlijk jammer.

Uit de frietpan

Ingrediënten

Water, palmolie (ongehard), raapzaadolie, aardappelzetmeel, rijstzetmeel, tapioca, maiszetmeel, rietsuiker, bamboevezel, natuurlijke flavour, gist, zout, mono en diglyceride, xanthaangom, citroenzuur, maltodextrine, arabische gom.

Prijsinformatie: € 4,60 voor 1 pak met 3 stuks.

Conclusie

Zelf eten wij niet zo heel vaak iets uit de frituur. De volgende keer dat we dat wel doen is het heel goed mogelijk dat ik weer producten van VA Foods koop. De producten zijn namelijk erg lekker en sommige van deze producten zijn zelfs nauwelijks te onderscheiden van glutenbevattende producten!

Mochten we daarentegen wel wekelijks iets uit de frituur eten, dan zou ik deze producten toch echt iets te duur vinden. Ook al zijn ze zo ontzettend lekker.

Verder ben ik erg benieuwd naar de producten die  VA Foods nog zal gaan ontwikkelen, die nu nog niet in het assortiment zitten. Misschien dat makkelijke diepvries hamburgers nog een goed idee is. Daar zit namelijk 9 van de 10 keer gluten in.

Winactie

Ben jij door deze review nieuwsgierig geworden naar de producten van VA Foods? Ik heb goed nieuws! Ik mag namelijk het volgende weggeven:

 • 2x: gratis verzending bij een bestelling uit het buitenland in de webshop van VA Foods. De verzending kan naar: Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Finland, Hongarije, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Zweden en Zwitserland.
 • 2x: pakket met al het nieuwe lekkers, zoals: bladerdeeg, schnitzelfs, cheeszere souffle en cheesezero croquettes. Deze producten zijn ook geschikt voor de airfryer en voor de oven met gril.

Wat moet je doen om kans te maken op één van het bovenstaande:

 • Volg Smaakvol Glutenvrij en VA Foods op Facebook
 • Volg Smaakvol Glutenvrij en VA Foods op Instagram
 • Laat in een reactie (op deze blog zelf) weten naar welk product van VA Foods je het meest nieuwsgierig bent en waar je vandaan komt

Op zondag 7 juli maak ik de vier winnaars bekend! Jullie ontvangen daarna jullie prijzen via VA Foods!

Deze blog is een gesponsord bericht, waarbij ik de producten heb gekregen.

76 gedachten over “VA Foods (+WINACTIE)

 1. Ik ben echt super benieuwd naar het bladerdeeg. Ik heb nog nergens lekker glutenvrij bladerdeeg gevonden om bijvoorbeeld appelflappen van te maken. Daarnaast ben ik groots fan van de bamischijven van VA! Ga zo door VA!

  Noord-Brabant, Nederland

 2. En dan zie je zomaar die leuke winactie voorbij komen. Nou ik wil graag allerlei lekkers uitproberen.

  Die kroketten heb ik al eens gehad en die zijn erg smaakvol en lekker

  Groeten Jolanda
  @glutenvrije kletspraatjes

 3. Onze eerste kennismaking met VA snacks was bij cafetaria Lammers in Middelburg. Helaas wordt de bamischijf daar niet meer geleverd….de kroketten wel….die zijn prima…, al doen we in de home-made kroketten wel íets meer vlees ;). We zijn erg benieuwd naar de overige snacks!

  1. Oeh, home made kroketten! Dat klinkt lekker! Heb je een recept die je wil delen? 🙂 Leuk dat je mee doet! 🙂

 4. Ik ken al een aantal producten van hen, heb zelf de kroketten en groentenkroketten en ze verkopen ook een aantal van de producten bij mijn patatzaak onder andere de bitterballen. Ik vind ze lekker maar de smaak wel heel anders dan glutenvolle kroketten enzo. Ik ben het meest nieuwsgierig naar het bladerdeeg. Ik ben gek op appelflappen zoals op jouw foto en die mis ik echt, kocht ik regelmatig in de supermarkt namelijk maarja, dat zit er niet meer in. Ik zou dat dan ook heel graag uitproberen! Maar er zijn zeker nog meer producten om te proberen. Ben enthousiast over het merk, alleen de verkrijgbaarheid laat nog wel ruimte voor verbetering over vind ik!

  1. Oh wat een uitgebreide reactie! Fijn zeg! VA Foods is, voor zover ik zelf mee krijg, nog steeds aan de weg aan het timmeren. Zowel qua producten als qua verkooplocaties! Leuk dat je mee doet! 🙂

 5. Hoi,

  Wat een ontzettend mooie blogs/reviews schrijf jij!
  Superhandig, je hebt er echt veel aan.
  Ik ben het meest nieuwsgierig naar de bladerdeeg, om zelf weer saucijzenbroodje mee te gaan maken. Ik doe echt te weinig met bladerdeeg op het moment.
  Verder zijn we heel nieuwsgierig naar de frikandellen omdat onze coeliaak van 3 jaar die snack toch het lekkerst vind en veruit het vaakst bij de snackbar te krijgen is. Nu ik die laatste zin zo schrijf denk ik, eigenlijk zijn we geïnteresseerd in alle producten, juist om haar hier mee te laten kennismaken!

  1. Aaah, wat lief! Leuk om te horen! Daar doe ik het allemaal voor, dus extra fijn om dat af en toe te horen! 🙂 Leuk dat je mee doet met deze winactie! En wie weet… 🙂

  2. Van harte gefeliciteerd! Jij bent een van de winnaars! Ik heb je zojuist een e-mail gestuurd. Mocht je geen mail ontvangen hebben, dan hoor ik het graag!

 6. Oooooh wat zou ik mn dochter hier blij mee maken! (En Melissa en haar vader)… Chelle nu ruim 1 jaar de diagnose, en langzaam aan begint t te “wennen”…
  Zou super zijn!!

  1. Goed om te horen dat het langzaam aan begint te wennen. Je zult merken dat zodra het eenmaal gewend is, alles een stukje makkelijker zal gaan. En natuurlijk blijven er momenten dat je ervan baalt en het liever allemaal anders had gewild!

   Leuk dat jullie mee doen met deze winactie en wie weet genieten jullie binnenkort van deze glutenvrije snacks! 🙂

 7. Ik ken een aantal producten van VA-foods en die vind ik allemaal erg lekker! Toen ik (op een after-borrel van de coeliakiemaand) voor het eerst de bitterballen en de groentebitterballen proefde was ik verkocht! En nu koop ik de producten regelmatig, bijvoorbeeld bij Hoeve Ravenstein, of bij Kwalitaria Lekkerrr in Amersfoort.

  Ik ben benieuwd naar alle producten die ik nog niet ken, maar het meest naar het bladerdeeg. Goed glutenvrij bladerdeeg ken ik namelijk nog niet…

 8. Ik kom uit Aalten. Helaas is hier in de buurt nog weinig va foods te krijgen, dus ik ken veel adressen elders en zondag 5 kilometer extra gereden voor een heerlijke gv bamischijf. Gelukkig snapten mn vrienden die mee waren mij. Ik ben erg benieuwd naar de kipschnitzels en het bladerdeeg. Al is een kaassouflee ook 15 jaar geleden voor de diagnose coeliakie.

  1. Ooh, wat fijn dat je vrienden zo aardig zijn en de situatie begrijpen! Wie weet hoef je de volgende keer geen 5 kilometer extra te rijden, maar krijg jij lekker glutenvrije snacks thuisgestuurd! Leuk dat je mee doet aan deze winactie! 🙂

 9. Hoihoi,

  Ik ben pas doorverwezen naar een dieetist. Dat ik lactose intolerantie had wist ik al, maar nu dus vermoedelijk ook gluten. Mij eerste idee was, oh nee ik kan dalijk helemaal niks (lekkers) meer eten! Moed zakt toch beetje in de schoenen maar toen ik las dat er steeds meer (smaakvolle) producten op de markt komen, ben ik toch heel benieuwd.. smaakt het wel lekker? Heb ik echt minder last? Ik kijk er steeds meer naar uit naar een gezondere en betere levenstijl voor me te gaan volgen, eens moet het begin gezet worden! 🙂

  1. Er komen niet alleen lekkere, glutenvrije, smaakvolle producten op de markt. Maar die zijn er ook al heel erg veel! Gelukkig! Daarnaast kun je zelf natuurlijk ook erg lekkere glutenvrije dingen zelf maken, als je een beetje van koken en bakken houdt! Ook als het glutenvrij én lactosevrij moet zijn kun jij waarschijnlijk nog steeds volop genieten van lekkere dingen! Leuk dat je mee doet met de winactie! 🙂

 10. Ik ben erg benieuwd naar de banischijven en het bladerdeeg!
  Ik kom uit Niederkrüchten (duitsland) net over de grens bij Roermond.

  1. Leuk dat je mee doet met deze winactie! 🙂 Wie weet geniet jij binnenkort van de bamischijven en het bladerdeeg! 🙂

  2. Van harte gefeliciteerd! Jij bent een van de winnaars! Ik heb je zojuist een e-mail gestuurd. Mocht je geen mail ontvangen hebben, dan hoor ik het graag!

 11. Het allerliefste zou ik eens jullie kaassoufflé willen proeven. Deze nam ik vroeger graag als snack, voordat ik wist dat ik Coeliakie had. De glutenvrije kaassoufflés die ik tot nu toe op heb, zijn niet zo lekker als “die van vroeger”.

  1. Hopelijk vind je deze kaassoufflé net zo lekker als vroeger! Wie weet kom je er binnenkort achter! 🙂 Leuk dat je mee doet! 🙂

 12. Ik zou ontzettend graag het bladerdeeg proberen voor mijn gv en LV diagnose waren wij thuis allemaal dol op mijn gevulde bladerdeeg hapjes
  Maar nu ik niet meer mee eet, eet mijn gezin ze ook steeds minder vaak. Dus dat zou ik zo graag weer eens willen eten met mijn gezin

  1. Oeh, lekker! Bladerdeeg hapjes! Jummie! Leuk dat je mee doet met deze winactie! 🙂 Misschien geniet jouw gezinnetje binnenkort wel van heerlijk zelf gemaakte bladerdeeg hapjes van dit bladerdeeg!

 13. Mijn dochter wil heel graag de kaassouffle proberen
  Een keer een andere snack. Ook de bladerdeeg zou een lekkere aanvulling zijn. Heerlijk eigen worstebroodjes bakken. We wonen in nederland

  1. Worstenbroodjes bakken met bladerdeeg. Dat heb ik nog niet eerder gehoord. Ik maak ze altijd met zelfgemaakt deeg. Misschien dat ik dit ook eens ga proberen. Bedankt voor de tip! Leuk dat je mee doet met de winactie! 🙂

  1. Dat zal hij inderdaad een groot feest vinden! Leuk dat je mee doet met de winactie! 🙂 Fingers crossed!

 14. Ik kan niet echt kiezen want ze lijken me allemaal heel aantrekkelijk om te proberen. Verlang er weer zo naar alles proeven wat nu wel kan met deze producten. Dus een mix pakket zal geweldig zijn. Het water loopt me al in de mond.

  1. Wie weet kun je binnenkort genieten van verschillende van deze producten! 🙂 Leuk dat je mee doet! 🙂

 15. Dit klinkt als een heel lekkere actief. Bij een snackbar/frietkraam grijp ik altijd mis. Alleen de friet is soms glutenvrij. Ook thuis kom ik vaak niet verder dan een frikadel of kroket. Dus een keer andere snacks uitproberen, om de rest van het gezin een keer jaloers te maken ipv dat hun dat bij mij doen, zou geweldig zijn. Zoals bitterballen, groentekroket (nog nooit gehad) of bamischijf (zo lang geleden dat ik dit heb gehad, dat het water me al in de mond loopt als ik dit schrijf.

  1. Fijn zou dat zijn he? Als de rollen een keer omgedraaid zouden zijn? 🙂 Wie weet gaat dat binnenkort gebeuren! Leuk dat je mee doet! 🙂

 16. Hoi Marleen
  In mijn diëtistenpraktijk zie ik veel mensen met coeliakie en ben ook ervaringsdeskundige sinds 2 jaar. Ben erg benieuwd naar de verschillende smaken van de glutenvrije snacks en zou het leuk vinden om ook mijn cliënten te verrassen met een snack naar keuze wanneer ik het pakket win. Zo te lezen zijn de snacks erg smakelijk en ik vind het ook belangrijk en fijn om ervaringen te delen zodat het glutenvrije dieet als minder belastend ervaren wordt.
  Groetjes Brigitte Claessens

  1. Zelf ben ik niet veel naar een diëtiste geweest, omdat ik er niet heel erg veel aan had. Maar ik kan me wel indenken dat het erg fijn is om een diëtiste te hebben, die zelf ook ervaringsdeskundige is! Ik ben benieuwd wat jij, en je cliënten, van deze snacks vinden! 🙂 Leuk dat je mee doet! 🙂

   Je mag je cliënten natuurlijk ook altijd attenderen op mijn blog! 🙂

 17. Voor mijn dochter zij heeft coeliakie en lactoseintolerantie en wil graag de bladerdeeg en kaassoufflee proberen. Wij wonen in Nederland.

  1. Met coeliakie en een lactose intolerantie kun je inderdaad ook gewoon genieten van de producten van VA Foods. Dat is het fijne aan dit merk! 🙂 Leuk dat je mee doet! 🙂

  1. De schnitzels waren inderdaad erg lekker! Schnitzels zijn overigens ook heel erg makkelijk zelf te maken! Maar wie weet is dat helemaal niet nodig, want misschien win je ze wel gewoon! 🙂 Leuk dat je mee doet! 🙂

 18. Wauw, leuke actie! Ik ben ontzettend benieuwd naar het bladerdeeg en bitterballen . Lijkt me heerlijk om daarmee een avond onbezorgd te snacken!

 19. Ik ben erg benieuwd naar het bladerdeeg en natuurlijk de snacks!
  Mijn beide dochters hebben coeliakie en de jongste ook nog een noten, pinda, ei en melk allergie. Het is dus erg lastig om de juiste producten te vinden zodat mijn meiden ook eens lekker kunnen snacken.
  Grt. Peter.

  1. Wat vervelend, zo veel allergieën. Gelukkig zijn de producten van VA Foods voor iedereen! En kunnen jouw dochters hier ook lekker van genieten! 🙂 Leuk dat je mee doet! 🙂

  2. Van harte gefeliciteerd! Jij bent een van de winnaars! Ik heb je zojuist een e-mail gestuurd. Mocht je geen mail ontvangen hebben, dan hoor ik het graag!

 20. Mm mm…bamischijf, groentenschijf,… klinkt allemaal heeeeel lekker… Ik wil wel graag eens proeven. Heb dit al zo lang niet meer gegeten… op vrijdagavond na een zware werkweek snacken in de zetel naast mijn man lijkt me heerlijk. ( nu snackt hij vaak alleen terwijl ik me over een cracker of Sstukje groente buig)…

 21. Zo gaaf dit
  Ik ben eigenlijk naar alle snacks heel erg nieuwsgierig ❤️
  Maar een bamischijf en een schnitzel klinkt zo lekah en zou ik dol graag proberen
  Ik hou van snacken op vrijdag avond aan de buis
  Zo tof dat va foods met meer dan enkel glutenvrij rekening houd
  Een bamischijf zonder gluten en koemelk en glv tarwezetmeel ben ik nog niet
  Eerder tegengekomen
  Dat maakt va foods zo bijzonder ❤️

  Ik ben woonachtig in België provincie Antwerpen

  1. Dat is inderdaad het fijne aan VA Foods, dat ze rekening houden met iedereen! Wie weet kun je binnenkort genieten van deze producten! 🙂 Leuk dat je mee doet! 🙂

  2. Van harte gefeliciteerd! Jij bent een van de winnaars! Ik heb je zojuist een e-mail gestuurd. Mocht je geen mail ontvangen hebben, dan hoor ik het graag!

 22. Hoi, ik zou heel graag de snitzels willen winnen we zouden er heel graag een broodje van willen maken , lekkere glutenvrije snitzels zijn moeilijk te vinden … Dus

  1. Leuk dat je mee doet met deze winactie! 🙂 Wie weet worden binnenkort deze schnitzels bij je bezorgd! 🙂

 23. bladerdeeg!! dat zou ik zo graag willen winnen! ondanks het dieet wat ik nu heb voor waarin zoontje ivm de borstvoeding toch even een heeeerlijk (surinaams) pasteitje maken. het water loopt me nu al in de mond!
  en daarnaast zijn de kaassoufles ook heerlijk! en erg verslavend. de problemen die ik bij jou lees heb ik nog niet gehad. zelfs een aantal keren me mond flink verbrand! (au au)

  1. Fijn dat jij betere ervaringen hebt met de kaassoufles! Surinaamse pasteitjes! Dat klinkt lekker zeg! Hoe maak je die? 🙂 Leuk dat je mee doet! 🙂

 24. Oh wat zou ik dit graag winnen! Ik zou graag met het de bladerdeeg aan de slag gaan. Lekkere appelflappen maken of saucijzenbroodjes.

  1. Dat klinkt allemaal heel erg lekker! Ik denk dat ik aanschuif! 🙂 Leuk dat je mee doet met deze winactie! 🙂

 25. Wat een gave actie!!!!
  En wat fijn dat jij alvast alles voor ons getest hebt!!
  Ik ben heel benieuwd naar het verbeterde bladerdeeg, de schnitzels en de bami schijven. Heb sinds mijn diagnose ooit 1 keer een bami schijf op, maar die was echt niet te eten!!!! Had meer korst in mijn mond dan bami… De schnitzels heb ik helemaal niet meer gegeten sinds mijn diagnose en goed glutenvrij bladerdeeg is lastig te vinden!!! Ook om te verwerken, want het scheurt kei snel!!!
  Ben wel heel blij dat ze een eigen webshop hebben, maar weet niet of ik er echt gebruik van ga maken… Vind alles wel heel erg prijzig en dan vind ik het zonde Misschien dat een test pakket me gaat overtuigen van het tegendeel, dus zou heel graag willen winnen!!!

  1. De bamischijven waren echt ontzettend lekker, helemaal uit de frietpan! Dan krijg je dat lekker krokante laagje. Leuk dat je mee doet aan de winactie! 🙂

  1. Leuk dat je mee doet met deze winactie! 🙂 Wie weet geniet jij binnenkort van een bami hapje en bitterballen! 🙂

  1. Haha, doet dat maar niet! Want dan kun je niet meer genieten van je bamihapje! Leuk dat je mee doet met deze winactie! 🙂

  1. Wat een gave actie! Ben vooral benieuwd naar de bami schijf, kaas soufflé, bitterballen en groentekroket. Okay dat is nog bijna alles maar aangezien ik sinds mijn tweede al de diagnose coeliakie heb, heb ik deze producten nog nooit gegeten.
   Ik kom uit Venray (Limburg) en zou deze snacks natuurlijk delen met mijn vader die deze producten heel erg heeft gemist.

  2. Oeh, dat klinkt als een leuke avond! Filmavondje met bitterballen! Jummie! 🙂 Leuk dat je mee doet! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *